3.000 TL'ye mouse önerisi

Bütçe
3.000
Bende zamanında bloody kullandım çok memnundum ama o kadar kullandım ki artık rengi parlağa döndü mattan ve sonra logitech aldım biraz pişman oldum ağır geldi malzeme kalitesi o kadar iyi değildi ve o kadar para vermeme rağmen 1000hz'di

Sonradan Hafiflikten dolayı Scyrox V8 aldım Ağırlık önemli olmasaydı bende bundan alacaktım ki ekstradan alacağım neyse konuya geri dönersek,Fantech sizi üzmez uzun yıllar götürür 8k'ya kadar polling rate veriyor ve sensörü gayet kaliteli malzeme konusunda da bildiğimiz markalardan çok daha önde arada kalınacak pek bir seçenek yok zaten denedikten sonra dediği gibi bildiğimiz markalara yaklaşacağınızı önereceğinizi zannetmem bence bir şans verin hazır bu kadar iyi bir indirimdeyken alın geçin pişman olmazsınız.

Peki bu arada bütçeyi 3700'lere çıkartırsak çok fark ederim başka modeller yoksa bu yeterli mi dersiniz?

Eliniz 19cm üzeriyse arkadaşın attığı waızowl fareyi alın. 19cm ve aşağıysa attığım Fantech 2 Pro'yu alın. Tutuş şeklinize waızowl tam uymaz ama o fiyatta büyük ve claw mouse yok galiba.

Hocam boşuna mı 10 dakika da konuya 40 tane mesaj attık. Bu kadar F/P farkı olmasına rağmen Çin malı diye ön yargılı olmayın. Zaten aldığınız her şeyin en az 1 2 parçası Çin'den geliyor.
1-2 parçası değil hocam herşey direkt çinde üretiliyor rastgele birşeyin nerede üretildiğine bakın çin yazar.

Peki bu arada bütçeyi 3700'lere çıkartırsak çok fark ederim başka modeller yoksa bu yeterli mi dersiniz?
Bu normalde 3800 4000tl bişey sadece şuan 3k ya düşmüş bu yeterli zaten dediğin bütçede bir mouse sadece indirimde.

Haklısınız benimki de matematikten parlağa döndü hatta metal skatezler bitti sayılır metal skatez olayı benim için çok iyiydi keşke devam etselermiş.

Do.

Doğru söylüyorsunuz hocam.

Eliniz 19cm üzeriyse arkadaşın attığı waızowl fareyi alın. 19cm ve aşağıysa attığım Fantech 2 Pro'yu alın. Tutuş şeklinize waızowl tam uymaz ama o fiyatta büyük ve claw mouse yok galiba.

Orta parmaktan elin hemen başına kadar tam 19 cm çıkıyor.

Fantech alabilirsiniz.Hocam bu arada 5 6 kişi bir anda mesaj yağmuruna tuttuk biraz kaba olmuş olabilir kusura bakmayın.

Fantech alabilirsiniz. Hocam bu arada 5 6 kişi bir anda mesaj yağmuruna tuttuk biraz kaba olmuş olabilir kusura bakmayın.

Yok hocam hiç problem değil arada forumlarda böyle şeyler oluyor bizde biraz bilgisiz olunca tabii

Fantech alabilirsiniz.Hocam bu arada 5 6 kişi bir anda mesaj yağmuruna tuttuk biraz kaba olmuş olabilir kusura bakmayın.
Galiba evet biraz sert kaçırdık kusura bakmayın gerçekten ancak şans verin bence.

Yok hocam hiç problem değil arada forumlarda böyle şeyler oluyor bizde biraz bilgisiz olunca tabii
Bilmemek biliyormuş gibi yapmaktan çok daha iyi birşeydir sizin suçunuz yok.

Galiba evet biraz sert kaçırdık kusura bakmayın gerçekten ancak şans verin bence.

Sıkıntı yok hocam bizde yapmışızdır zamanında elbet arada olur oyle yardımınız için herkese teşekkürler.

Bilmemek biliyormuş gibi yapmaktan çok daha iyi bir şeydir sizin suçunuz yok.

Sağ olun tekrardan size de çok teşekkürler destek için alalım bakalım sonuçlar ne olacak.

Rica ederiz aldıktan sonra görüşlerini buraya belirtebilirsen sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…