3.000 TL'ye mouse pad önerisi

Bütçe
3000tl

SwaggYY

Hectopat
Daha fazla  
Valorant ve CS2 oynuyorum. Sora V2 aldım şu anki mouse padim eski hazır mouse değiştirmişken onu da değiştirmek istiyorum. Cam veya kumaş fark etmez uzun ömürlü olması yeterli. (Speed olmasını istemiyorum. Control istiyorum)

Son düzenleyen: Moderatör:

O bütçede kontrol olarak artisan Zero bak bence. Ya da stok bulabilirsen Zowie gsr 2 de alabilirsin.

Arkadaşın varsa, 2 tane artisan alın ortak. İkincisi indirimli oluyor.

Bir mouse pad e o kadar para verecek bir arkadaşım yok fakat artisan FX Zero XL soft un fiyatı toplam ne kadara geliyor ve ne kadar sürede gelir bir bilginiz var mı? Amazon'da satılan artisanlar çakma olabiliyormuş diye duydum.

Çünkü mousepad o kadar para verilmez.1000 TL bile yeter.

Baktım vergi mergi 2900 2800 divarına falan gelecek sanırım, ne kadar sürer Japonya'dan gelmeleri.
Kapalı kutu bu paraya veyahut daha ucuza kullanilmamis almak daha mantikli bence, tekli sekilde almak bana kalırsa sacma ve pahalıya patlıyor.

Kapalı kutu bu paraya veyahut daha ucuza kullanilmamis almak daha mantikli bence, tekli sekilde almak bana kalırsa saçma ve pahalıya patlıyor.
O şekilde almaya pek niyetim yok reis, gsr SE ve lgg saturn Pro'ya falan da bakıyorum bunlar hakkında bir bilgin var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…