Pinatashug Centipat Katılım 17 Temmuz 2024 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2024 #1 Herkese selamlar, oyun kolu almayı düşünüyorum. Daha çok futbol oynamak için alacağım tabii diğer bazı türden oyunlar için de kullanacağım. Bu fiyat bandında ne önerirsiniz? Tavsiyelerinizi bekliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Kasım 2024
Herkese selamlar, oyun kolu almayı düşünüyorum. Daha çok futbol oynamak için alacağım tabii diğer bazı türden oyunlar için de kullanacağım. Bu fiyat bandında ne önerirsiniz? Tavsiyelerinizi bekliyorum.
gglagise Decapat Katılım 30 Ekim 2023 Mesajlar 316 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 7 7735HS RTX 4050 Ddr5 16 GB Ram Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Kasım 2024 #2 DualSense al geç hocam.
A AsakiriMansur Decapat Katılım 10 Ağustos 2023 Mesajlar 370 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2024 #3 PC içinse Xbox alın.
E emoji_bey Decipat Katılım 23 Haziran 2024 Mesajlar 1.897 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2024 #4 Temu | Explore the Latest Clothing, Beauty, Home, Jewelry & More www.temu.com EasySMX X20 stoğu gelmişse onu da alabilirsin.
Temu | Explore the Latest Clothing, Beauty, Home, Jewelry & More www.temu.com EasySMX X20 stoğu gelmişse onu da alabilirsin.
Pinatashug Centipat Katılım 17 Temmuz 2024 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2024 #5 AsakiriMansur dedi: PC içinse Xbox alın. Genişletmek için tıkla... Bende öyle düşünüyorum. Çoğu kişi Xbox önerdi. gglagise dedi: DualSense al geç hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam PC için uygun mudur?
AsakiriMansur dedi: PC içinse Xbox alın. Genişletmek için tıkla... Bende öyle düşünüyorum. Çoğu kişi Xbox önerdi. gglagise dedi: DualSense al geç hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam PC için uygun mudur?
gglagise Decapat Katılım 30 Ekim 2023 Mesajlar 316 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 7 7735HS RTX 4050 Ddr5 16 GB Ram Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Kasım 2024 #6 Pinatashug dedi: Bende öyle düşünüyorum. Çoğu kişi Xbox önerdi. Hocam PC için uygun mudur? Genişletmek için tıkla... Evet uygun Bluetooth'unuz var ise Wireless yok ise Type-C kablo ile bağlayabilirsiniz
Pinatashug dedi: Bende öyle düşünüyorum. Çoğu kişi Xbox önerdi. Hocam PC için uygun mudur? Genişletmek için tıkla... Evet uygun Bluetooth'unuz var ise Wireless yok ise Type-C kablo ile bağlayabilirsiniz