3.000 TL'ye sıvı soğutma vs kule tipi soğutucu

soloxsy

Centipat
Merhaba, neredeyse 1 bucuk yıldır stock soğutucuyla Ryzen 5 5600 işlemci kullanıyorum, bu aralar 85 90 derece görüyorum artık değiştirme vakti geldi diye düşünüyorum ama ne alacağım bilmiyorum. Bütçem 3K fiyat performans bildiğiniz varsa önerebilir misiniz teşekkürler.

Merhaba, neredeyse 1 bucuk yıldır stock soğutucuyla Ryzen 5 5600 işlemci kullanıyorum, bu aralar 85 90 derece görüyorum artık değiştirme vakti geldi diye düşünüyorum ama ne alacağım bilmiyorum. Bütçem 3K fiyat performans bildiğiniz varsa önerebilir misiniz teşekkürler.

5600'e sıvı soğutma aşırı gereksiz bu yeter.
Hocam THERMALRIGHT Peerless Assassin 120 SE ARGB 66.17 CFM, TL-C12C-S 120mm PWM Fan, LGA 1700, AM4-AM5 İÅlemci soÄutucusu - inventus şöyle bi modelda var senin attığınmı daha iyi yoksa bumu az önce bi videoda 5klık soğutmayla falan yarışıyoduda ne diyon

Hocam THERMALRIGHT Peerless Assassin 120 SE ARGB 66.17 CFM, TL-C12C-S 120mm PWM Fan, LGA 1700, AM4-AM5 İÅlemci soÄutucusu - inventus şöyle bir modelda var senin attığınmı daha iyi yoksa bu mu az önce bir videoda 5klık soğutmayla falan yarışıyorduda ne diyorsun.

Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB TL-C12C-S 120mm 6 x 6mm Isı Borulu AMD-Intel Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili bu sitede biraz dah ucuz, bu daha iyi fakat diğeride iyidir bunu da alabilirsiniz sıvı soğutmaya para dökmeyin AM4 için.

Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB TL-C12C-S 120mm 6 x 6mm Isı Borulu AMD-Intel Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili bu sitede biraz dah ucuz, bu daha iyi fakat diğeride iyidir bunu da alabilirsiniz sıvı soğutmaya para dökmeyin AM4 için.
kral bende öyle düşünüyom zaten çok kaliteli bi işlemcide deyil

İşlemci değiştirme düşünceniz yoksa şunu alın paranız cebinizde kalsın.

hocam buda çok kalitesiz gibi duruyo çok bilmiyorum ama zaten bu pc yaşlanırsa değiştiririm kaliteli soğutma ile devam ederim

Technopat Haberler

Geri
Yukarı