T TheSh1nZz Hectopat Katılım 20 Ekim 2021 Mesajlar 261 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2025 #1 SSD veya HDD modeli 2x SSD Anakart Gigabyte B450M S2H Merhaba, 1TB M.2 SSD almak istiyorum aklımda 2 tane ürün var linkini aşağıya koyuyorum sizce hangisini seçmeliyim sizin bir öneriniz var mı? 1 2
Merhaba, 1TB M.2 SSD almak istiyorum aklımda 2 tane ürün var linkini aşağıya koyuyorum sizce hangisini seçmeliyim sizin bir öneriniz var mı? 1 2
efebatiin Hectopat İndirim Avcısı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 8.533 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2025 #2 Bütçen çıkarsa Kingston Renegade bakabilirsin. O kadar çıkmaz ise S70Blade bakabilirsin.
miçobaba Decipat Katılım 13 Kasım 2024 Mesajlar 3.581 Makaleler 3 Çözümler 32 29 Mart 2025 #3 TheSh1nZz dedi: Merhaba, 1TB M.2 SSD almak istiyorum aklımda 2 tane ürün var linkini aşağıya koyuyorum sizce hangisini seçmeliyim sizin bir öneriniz var mı? 1 2 Genişletmek için tıkla... Attığın 2. SSD'de kronik sorun var diye biliyorum. Bütçe artarsa (500 TL) Kingston Renegade al, hem kaliteli hem de okuma/yazma hızları yüksek.
TheSh1nZz dedi: Merhaba, 1TB M.2 SSD almak istiyorum aklımda 2 tane ürün var linkini aşağıya koyuyorum sizce hangisini seçmeliyim sizin bir öneriniz var mı? 1 2 Genişletmek için tıkla... Attığın 2. SSD'de kronik sorun var diye biliyorum. Bütçe artarsa (500 TL) Kingston Renegade al, hem kaliteli hem de okuma/yazma hızları yüksek.
T TheSh1nZz Hectopat Katılım 20 Ekim 2021 Mesajlar 261 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2025 #4 miçobaba dedi: Attığın 2. SSD'de kronik sorun var diye biliyorum. Bütçe artarsa (500 TL) Kingston Renegade al, hem kaliteli hem de okuma/yazma hızları yüksek. Genişletmek için tıkla... efebatiin dedi: Bütçen çıkarsa Kingston Renegade bakabilirsin. O kadar çıkmaz ise S70Blade bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam 1. olanı almak istiyorum tavsiye ettiğiniz Kingston Renegade bayağı hoş gözüküyor bütçe artarsa onu almayı düşünüyorum.
miçobaba dedi: Attığın 2. SSD'de kronik sorun var diye biliyorum. Bütçe artarsa (500 TL) Kingston Renegade al, hem kaliteli hem de okuma/yazma hızları yüksek. Genişletmek için tıkla... efebatiin dedi: Bütçen çıkarsa Kingston Renegade bakabilirsin. O kadar çıkmaz ise S70Blade bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam 1. olanı almak istiyorum tavsiye ettiğiniz Kingston Renegade bayağı hoş gözüküyor bütçe artarsa onu almayı düşünüyorum.