3.000 TL'ye VDSL Modem Önerisi

Dediklerini aynen uyguladım fakat hala PC de internet yok. Bir de modemin Wi-Fi'sini neden kapatmalıyım?

Gereksiz yük yapar cihaza ondan dedim Wi-Fi'yi kapat diye.
Routera dediğim gibi internet kullanıcı adını ve şifreni girdin mi?

Gereksiz yük yapar cihaza ondan dedim Wi-Fi'yi kapat diye.
Routera dediğim gibi internet kullanıcı adını ve şifreni girdin mi?
Modem arayüzüne girerken kullandığım kullanıcı adı ve şifreyi mi girmem gerekiyordu? Ben kafama göre kullanıcı adı ve şifre yazdım o kısıma

Modem arayüzüne girerken kullandığım kullanıcı adı ve şifreyi mi girmem gerekiyordu? Ben kafama göre kullanıcı adı ve şifre yazdım o kısma.

Yok hocam internet sağlayıcının verdiğini gireceksin Türk Telekom kullanıyorsan internet “kullanıcı adı ve şifrenizi” 6606'ya “sıfre” boşluk “hizmet numarası”* yazarak SMS atarak öğrenebilirsin.

Aldın mı kullanıcı adın ile şifreni? @Cracxy

Son düzenleme:
Hocam her şey için teşekkür ederim. Sayende sorunsuz şekilde bütün işlemleri hallettim. İlk defa böyle bir işlem yaptığım için seni baya yordum kusura bakma. Son olarak ben Yusuf İpek'in videosunda software kurduğunu görmüştüm. Bu videodaki softwarelar hala güncelliğini koruyor mu, önerebileceklerin var mı? DNS değişikliği ve BufferBloat işlemi de yapmak istiyorum.

Önemli değil hocam ve evet SQM olayı güncel ama AdBlock olarak AdBlock lean kurmanı öneririm daha hafif ve stabil çalışıyor tam bir kur ve unut yazılımı.

Dns paketi olarak da luci-app-https-dns-proxy paketini kurabilirsin.

Bu videoda nasıl AdBlock leanı kuracağını anlattım root yazdıktan sonra routera koyduğum arayüz şifresini yazıyorum eğer sen arayüze şifre koymadıysan görmezden gel.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Hocam test sonuçlarım böyle:

sqm yaparken download ve upload speede normal değerlerden %10 azaltarak girmek gerekiyormuş ama ben emin olamadım. Nasıl yapmalıyım? Değerleri hangi aralıkta deneyerek en iyi bufferbloat işlemini gerçekleştirmiş olurum?

Eki Görüntüle 2582221

Uploadı yapamamışsın ya da SQM ayarını etkinleştirmemişsin sanırım bu videodakileri yap ama internet paketin kaç Mbit hız veriyorsa %10 daha az değer gir örneğin 50/10 Mbit internetin varsa 45000 ve 9000 değerlerini gir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Upload'ı yapamamışsın derken, neyi yapamamışım anlamadım.

Upload'ı yapamamışsın derken, neyi yapamamışım anlamadım.

Değerini ayarlayamamışsın demek istedim sen yaptığın ayarların ekran görüntüsünü buraya atar mısın ve internet paketin kaç Mbit?

Değerini ayarlayamamışsın demek istedim sen yaptığın ayarların ekran görüntüsünü buraya atar mısın ve internet paketin kaç Mbit?
Tekrardan testi yaptım şimdi de bu değerler çıktı:

Tekrardan testi yaptım şimdi de bu değerler çıktı:
Daha hiç sqm işlemi yapmadım. Yapmadan önce sana danışmak istedim yanlış bir şey yapmamak için. İnternetim normalde 100mbps turknet ama 100mbps alamıyorum. Sorunu bir türlü çözmüyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…