3.000 VA Online kesintisiz güç kaynağı önerisi

Bütçe
13000

bonjour

Megapat
Daha fazla  
Merhaba.

Birkaç marka var ancak bu konularda bilgim olmadığı için hangisini neden tercih etmeliyim? Tavsiyelerinize ihtiyacım var. Yaklaşık 1000W lazım ama uzun ömürlü ve uzun süre güç sağlaması için ideal çözümün 3 kva yani 3000W olduğunu düşünüyorum. Sessiz çalışması önemli ama sanırım elektrik varken çalışmayacağı için fanı hep kapalı oluyor diye tahmin ediyorum?

Merhaba.

Birkaç marka var ancak bu konularda bilgim olmadığı için hangisini neden tercih etmeliyim? Tavsiyelerinize ihtiyacım var. Yaklaşık 1000W lazım ama uzun ömürlü ve uzun süre güç sağlaması için ideal çözümün 3 kva yani 3000W olduğunu düşünüyorum. Sessiz çalışması önemli ama sanırım elektrik varken çalışmayacağı için fanı hep kapalı oluyor diye tahmin ediyorum?
Bütçe nedir acaba.

Çok ses yapıyor diyorlardı bunun için aşağıdaki ürünü almayı düşündüm ama vazgeçtim online almaktan hem bakım maaliyeti(2-3 yıl ömrü var akülerin) hem %10'luk enerji kaybının elektirik faturasını arttıracak olması hem de civa bazlı akünün şarj olurken gaz salınımı zehirli olduğu için bulunduğum odaya hatta eve almamaya kadar verdim. Müsait yer de yok apatmandayım ve kapalı balkon kiler olarak kullanılıyor. Cevap için teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı