3.000TL-4.000TL monitör tavsiyesi

zizi

Hectopat
Makaleler
1
Arkadaşlar merhaba. Aklımda iki monitör var fakat diğer tavsiyelere de açığım. 144HZ-165Hz bandında 2K, 1ms ve mümkünse HDR özelliği olan G-SYNC teknolojisini kullanabileceğim bir monitör arıyorum.

.
.

Aklımdaki monitörler bunlar. Samsung'un renk ve kontras oranlarının çok iyi olması, FreeSync2 kullanması üstüne bir de 1000TL kadar ucuz olması gibi özellikleri MSI'a göre çok daha iyi görünse de 3 yıl önce çıkmış olması aklımı karıştırıyor. MSI'ın bu markasını NVIDIA G-Sync destekli monitör modelleri arasında göremedim ama anladığım kadarıyla destekliyor. Bunun sebebi nedir merak ediyorum. MSI'ın HDR özelliği de pek tatmin edici bulunmamış anladığım kadarıyla. Neden MSI daha pahalı? Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.

Dostum G-Sync teknolojisi kullanmak istiyorum diyorsun ama diğer cümlende ise FreeSync2 olması kafamı karıştırıyor mu demişsin cümlende yoksa ben mi anlayamadım? Önerime gelecek olursak bu olurdu.

Dostum G-Sync teknolojisi kullanmak istiyorum diyorsun ama diğer cümlende ise FreeSync2 olması kafamı karıştırıyor mu demişsin cümlende yoksa ben mi anlayamadım? Önerime gelecek olursak bu olurdu.

FreeSync destekli ekranlarda G-SYNC açılabiliyor diye biliyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı