Yuiis Decipat Ekipman Ustası Katılım 30 Kasım 2023 Mesajlar 3.111 Makaleler 1 Çözümler 5 24 Şubat 2025 #11 ilyasyksl dedi: İyi Gibi Duruyor Ama Wireless Nasıl Bağlanıyor Onu Bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Dongle var hocam. Normal usb girişine takıyorsunuz, bu kadar.
ilyasyksl dedi: İyi Gibi Duruyor Ama Wireless Nasıl Bağlanıyor Onu Bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Dongle var hocam. Normal usb girişine takıyorsunuz, bu kadar.
egemebb Hectopat Ekipman Ustası Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 5.188 Makaleler 3 Çözümler 16 Yer Antalya Kumsal Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Şubat 2025 #12 ilyasyksl dedi: İyi Gibi Duruyor ama Wireless nasıl bağlanıyor onu bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Dongle ile hocam 2.4 GHz. USB ile bağlıyorsun normal şekilde takıyorsun sonra kablosuz kullanıyorsun.
ilyasyksl dedi: İyi Gibi Duruyor ama Wireless nasıl bağlanıyor onu bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Dongle ile hocam 2.4 GHz. USB ile bağlıyorsun normal şekilde takıyorsun sonra kablosuz kullanıyorsun.
ilyasyksl Femtopat Katılım 8 Kasım 2024 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2025 #13 Teşekkür ederim Klavye olarak bunu Mouse olarak bunu alacağım.