3.000TL'ye en iyi PC

Bütçe
3000

efeardaa37

Decapat
Arkadaşlar monitör hariç 3.000 TL'ye internette bulabileceğim en iyi fiyat/performans bilgisayarı nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Reis sadece oyun istiyorsan fortnite, csgo, pubg için intel, ama video falan çekip render edit yapıyorsan veya minecraft gibi oyunlar oynuyosan amd al. Ben amd kullanıyorum ama oyun performansından da gayet memnunum. Ekran kartı da nvidia rtx 1660ti al. Anakartı da ona göre yap. Kısaca vatana git anlat derdini yardımcı olurlar.

Reis sadece oyun istiyorsan fortnite, csgo, pubg için intel, ama video falan çekip render edit yapıyorsan veya minecraft gibi oyunlar oynuyosan amd al.
Ryzen işlemciler daha ileriye dönük. Vatan'dan yardım alıp mağdur olmaktansa arkadaşlarımızın yardım etmesi çok daha iyidir.
@Caner Uncu
Ben 2 ay önce DA-MD 1 almıştım 3000 TL'ye. Belki ileride buna benzer bir sistem daha çıkarabilir Donanım Arşivi.

Aynen öyle hocam vatan bildiğiniz kazık arkadaş vatana gitse gidip 1050 Ti rampage frisby ürün önercekler
Arkadaşlar monitör hariç 3.000 TL'ye internette bulabileceğim en iyi fiyat/performans bilgisayarı nedir?
İncehesap İtopya sinerji teknobiyotik gibi sitelerde alabilirsiniz vatan kazık indirim olmadı sürece bişey almayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…