3.000TL'ye kadar klavye önerisi

Orangkal

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Başlıkta da yazdığı gibi 3 bin TL'ye kadar klavye almam lazım. Asıl amacım oyun için almak osu Valorant vs. ama hızlı yazılacak bir klavyede olsa iyi olur.

Bir de küçük klavye olsun, numpadsiz mümkünse.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aula F75 öneririm. Fiyatı makul seviyede.

Bu modelide mevcut

Hocam daha ismi bilinir bir şey alsam gereksiz mi olur? ASUS, SteelSeries, Razer vs. o markalardan alabileceğim bir şey yok mu?

Tavsiye etmem. Bu markalar (Akko, Aula vb.) Yurt dışında Razer, steelserie gibi markaları sollayıp geçiyor. Bizde bu kadar bilinmemesinin sebebi halkımızın marka takıntısı olması. Yani aslında bu markalar Razer, SteelSeries, ASUS gibi markalardan daha ucuza satıp daha iyi, daha kaliteli ürünler çıkarıyor. Puanlayacak olursam Razer'ın V3 Black Widow klavyesi kablolu mesela ama 2600TL. Razer 10/6 kalitedeyken (ürüne göre değişir) Aula'nın klavyesi 10/8 falan.

Mesela Aula'da ve Akko'da bir tuşun bozuldugunda klavyen çöp olmuyor o tuşu değiştirerek devam edebiliyorsun. İstersen kablolu kullan istersen kablosuz istersen Bluetooth ile kullan. Bunlar gerçek mekanik klavyedir. Razer, SteelSeries gibi markaları kötülemiyorum ama onlar mekanik hisli satıyorlar bence tam mekanik değil.

Daha önceden Razer set kullanıyordum, Kraken Tournament, DeathAdder V2 Mini, Cynosa Chroma gibi. O dönemler bu ürünler çok iyiydi. Sonra sıkılıp sattım Glorious vs aldım ama tatmin etmedi sonra Aula ve VXE R1 Pro gibi ürünlerle karşılaşınca bırakamadım. Yaklasık 1 yıldır bu ürünleri kullanıyorum Aula'dan bende 2 adet var şahsen şu an değiştirmeyi düşünmüyorum hiçbirini. Kulaklık olarak skullcandy crusher EVO almayı planlıyorum SteelSeries Arctis 7 var ama miladı doluyor.

Teşekkürler

Aula f75, akko 820 pro ikilisinden hangisini almalıyım.

Teşekkürler

Aula F75, Akko 820 Pro ikilisinden hangisini almalıyım.

Ben Aula kullanıyorum hocam gayet memnunum ikisine de bakın hangisini severseniz onu alın. Akko 820 Pro hakkında detaylı bilgim yok kendi ihtiyaclarınıza göre seçim yapın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…