3 10100F ve R7 240 için 336 Watt PSU yeterli mi?

Ümit Numan

Decapat
Daha fazla  
Agalar, sistemde i3 10100F, R 7240 2 GB, 8 GB DDR 4 3000MHz, 500GB 5400RPM hard disk var. 336W güç kaynağı var. 2 ay sorunsuz kullandım ama amcam başlarda bu sisteme yetmeyeceğini söyledi. Şu son 2 ayda reset atmaya başladı. Sonra hiç açılmadı. Biraz dinlendikten sonra denedim ve açıldı. Reset atmaya devam etti. Bilgisayarcı Power düğmesinin bozulduğunu söyledi. Sizce bu resetler PSU yetersizliğinden mi kaynaklanıyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Agalar, sistemde i3 10100F, R 7240 2 GB, 8 GB DDR 4 3000MHz, 500GB 5400RPM hard disk var. 336W güç kaynağı var. 2 ay sorunsuz kullandım ama amcam başlarda bu sisteme yetmeyeceğini söyledi. Şu son 2 ayda reset atmaya başladı. Sonra hiç açılmadı. Biraz dinlendikten sonra denedim ve açıldı. Reset atmaya devam etti. Bilgisayarcı Power düğmesinin bozulduğunu söyledi. Sizce bu resetler PSU yetersizliğinden mi kaynaklanıyor?
Büyük ihtimalle. Hemde kasayla gelen C4 ise.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı