Kunkka Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ekim 2019 Mesajlar 1.423 Çözümler 4 Yer Dire 4 Temmuz 2023 #1 Merhaba arkadaşlar, Pythonda arayüz geliştirmeyi öğrenmeye çalışıyorum, bunun için PyQt5 kurdum lakin hata alıyorum. Kod: Python:Panoya kopyala import sys from PyQt5 import QtWidgets def Pencere(): app=QtWidgets.QApplication(sys.argv) pencere=QtWidgets.QWidget() pencere.setWindowTitle("PyQt5 Ders 1") pencere.show() sys.exit(app.exec_()) Pencere() Aldığım hata: Konsol üzerinden ayrı indirdim, dosya olarak ayrı indirdim, sorunu çözemedim.
Merhaba arkadaşlar, Pythonda arayüz geliştirmeyi öğrenmeye çalışıyorum, bunun için PyQt5 kurdum lakin hata alıyorum. Kod: Python:Panoya kopyala import sys from PyQt5 import QtWidgets def Pencere(): app=QtWidgets.QApplication(sys.argv) pencere=QtWidgets.QWidget() pencere.setWindowTitle("PyQt5 Ders 1") pencere.show() sys.exit(app.exec_()) Pencere() Aldığım hata: Konsol üzerinden ayrı indirdim, dosya olarak ayrı indirdim, sorunu çözemedim.
ErrorCorrection Hectopat Katılım 11 Ağustos 2022 Mesajlar 2.549 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2023 #2 Kunkka dedi: Merhaba arkadaşlar, Python'da arayüz geliştirmeyi öğrenmeye çalışıyorum, bunun için PyQt5 kurdum lakin hata alıyorum. Kod: Python:Panoya kopyala import sys from PyQt5 import QtWidgets def Pencere(): app=QtWidgets.QApplication(sys.argv) pencere=QtWidgets.QWidget() pencere.setWindowTitle("PyQt5 Ders 1") pencere.show() sys.exit(app.exec_()) Pencere() Aldığım hata: Eki Görüntüle 1847185 Konsol üzerinden ayrı indirdim, dosya olarak ayrı indirdim, sorunu çözemedim. Genişletmek için tıkla... Dosyayı sil. Konsol üzerinden de sil sonra tekrar konsol üzerinden indirmeyi dener misin?
Kunkka dedi: Merhaba arkadaşlar, Python'da arayüz geliştirmeyi öğrenmeye çalışıyorum, bunun için PyQt5 kurdum lakin hata alıyorum. Kod: Python:Panoya kopyala import sys from PyQt5 import QtWidgets def Pencere(): app=QtWidgets.QApplication(sys.argv) pencere=QtWidgets.QWidget() pencere.setWindowTitle("PyQt5 Ders 1") pencere.show() sys.exit(app.exec_()) Pencere() Aldığım hata: Eki Görüntüle 1847185 Konsol üzerinden ayrı indirdim, dosya olarak ayrı indirdim, sorunu çözemedim. Genişletmek için tıkla... Dosyayı sil. Konsol üzerinden de sil sonra tekrar konsol üzerinden indirmeyi dener misin?
Kunkka Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ekim 2019 Mesajlar 1.423 Çözümler 4 Yer Dire 4 Temmuz 2023 #3 ErrorCorrection dedi: Dosyayı sil. Konsol üzerinden de sil sonra tekrar konsol üzerinden indirmeyi dener misin? Genişletmek için tıkla... Konsol üzerinden nasıl silebilirim?
ErrorCorrection dedi: Dosyayı sil. Konsol üzerinden de sil sonra tekrar konsol üzerinden indirmeyi dener misin? Genişletmek için tıkla... Konsol üzerinden nasıl silebilirim?
D diocletian Decapat Katılım 1 Temmuz 2023 Mesajlar 577 Çözümler 1 4 Temmuz 2023 #4 Kunkka dedi: Konsol üzerinden nasıl silebilirim? Genişletmek için tıkla... Pip kullanarak mı kurdunuz? ona göre değişiyor
Kunkka dedi: Konsol üzerinden nasıl silebilirim? Genişletmek için tıkla... Pip kullanarak mı kurdunuz? ona göre değişiyor
ErrorCorrection Hectopat Katılım 11 Ağustos 2022 Mesajlar 2.549 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2023 #5 Kunkka dedi: Konsol üzerinden nasıl silebilirim? Genişletmek için tıkla... pip uninstall <packagename> Galiba buydu.
Kunkka dedi: Konsol üzerinden nasıl silebilirim? Genişletmek için tıkla... pip uninstall <packagename> Galiba buydu.
D diocletian Decapat Katılım 1 Temmuz 2023 Mesajlar 577 Çözümler 1 4 Temmuz 2023 #6 ErrorCorrection dedi: pip uninstall <packagename> Galiba buydu. Genişletmek için tıkla... Evet bu. Tabii pip ile yüklediyse bu pip kullanmadan yüklediyse işler değişir farklı yöntemlerde var çünkü.
ErrorCorrection dedi: pip uninstall <packagename> Galiba buydu. Genişletmek için tıkla... Evet bu. Tabii pip ile yüklediyse bu pip kullanmadan yüklediyse işler değişir farklı yöntemlerde var çünkü.
Kunkka Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ekim 2019 Mesajlar 1.423 Çözümler 4 Yer Dire 4 Temmuz 2023 #7 Pip3 ile kurmuştum. PyQt6 kurdum denemek için, çalıştı, sanırsam PyQt6 ile devam edeceğim. İnternette epey araştırdım 3.11 sürümü için PyQt5 ile ilgili bir şey bulamadım, sanırsam 3.6'dan sonrası için desteklemiyor.
Pip3 ile kurmuştum. PyQt6 kurdum denemek için, çalıştı, sanırsam PyQt6 ile devam edeceğim. İnternette epey araştırdım 3.11 sürümü için PyQt5 ile ilgili bir şey bulamadım, sanırsam 3.6'dan sonrası için desteklemiyor.