3 1200 AMD R7 240 sistem 4.750 TL'ye alınır mı?

Buna paranı verme PUBG telefonuna yükle oyna daha keyif alırsın kendin 5K 6k civarına bundan daha iyi makine toplarsın ben geçen kuzenime.

Ryzen 5 1600 AF.
16 GB 3200 DDR4 RAM.
AM4 MSI A520 anakart.
NVIDIA 1050 Ti.
Aldım sahibinden de araştırdım buldum 5K çözdüm hepsini geçen ay yaptık bunu bomba gibi kullanyır vallahi.

Ne olur sende RX 570 bulursun mesela kasayı PSU şimdilik orta şeker tutarsın mesela gibi buna verme paranı kısacası.

Tamamdır hocam buna yazdım bakalım ne diyecek.

Peki hocam RX 570 taksak benim sisteme nasıl olur?

Hocam doğruyu söylemek gerekirse kafam da MSI GT 1030 ekran kartı vardı bu nasıl bir ekran kartı sizce.

GT 1030 artık eski kaldı.
AMD kanadına da asla kaymanı önermem sürücü problemleri var ve bir AMD asla NVIDIA'ya denk olamaz.
2070 Super'den önce sadece AMD kullanıyordum NVIDIA'ya geçtim dünya varmış dedim resmen :D onun için sana link attığım 1070'i kovala o tam bir kelepir işlemci ile de mükemmel uyar.
İleriye dönükde olur ileride ekran kartını satmak istesen kolaylıkla satarsın çünkü NVIDIA.
Yeni aldığını da %90 besler senin işlemci çünkü o işlemcinin 2070s e kadar yolu var.

Bugün zaten bir başka bilgisayarcıya gittim adam Casper kasasının içine MSI bir anakartını üzerine ya I7-4 nesil ya da I5-4 nesil bir işlemci vardı adam 2500 TL dedi RAM SSD falan kendin alacaksın dedi bende düşüniyim abi dedim.

Sakın böyle bir hata etme bilgisayar bilgisayarcıdan alınmaz.

GT 1030 artık eski kaldı.
AMD kanadına da asla kaymanı önermem sürücü problemleri var ve bir AMD asla NVIDIA'ya denk olamaz.
2070 Super'den önce sadece AMD kullanıyordum NVIDIA'ya geçtim dünya varmış dedim resmen :D onun için sana link attığım 1070'i kovala o tam bir kelepir işlemci ile de mükemmel uyar.
İleriye dönükde olur ileride ekran kartını satmak istesen kolaylıkla satarsın çünkü NVIDIA.
Yeni aldığını da %90 besler senin işlemci çünkü o işlemcinin 2070s e kadar yolu var.

Sakın böyle bir hata etme bilgisayar bilgisayarcıdan alınmaz.
Kankam sistem topladım bak fotoğrafa bence sistem bu şekilde iyi beni 1 sene idare etse ekran kartını yükseltirim

Birde sizce ben bu sisteme Windows 10 mu kurayım Windows 11 mi hangisinde daha performanslı olur?

Dosya Ekleri

• IMG_20230721_155727.jpg
    IMG_20230721_155727.jpg
    175,6 KB · Görüntüleme: 29
Kankam sistem topladım bak fotoğrafa bence sistem bu şekilde iyi beni 1 sene idare etse ekran kartını yükseltirim

Bir de sizce ben bu sisteme Windows 10 mu kurayım Windows 11 mi hangisinde daha performanslı olur?

Ekran kartın performanslı değil ben önermem.
İkinci soruya gelirsek Windows 10.

Bu ekran kartını 950 TL buldum sence iyi değil mi bu fiyata.

O karta o para verilmez kanka.
Kart eski eski oyunlarda yine sırıtmaz lakin yeni oyunlarda seni bayağı üzer ve limitler işlemcini ki o işlemci o ekran kartına oranla çok güçlü.
Yani sana önerim almamandan yana.

Bu ekran kartını 950 TL buldum sence iyi değil mi bu fiyata.

Eğer halen satın almadıysan beni dinle onun yerine bunu al.
ASUS GTX 950 hiçbir sorunu yoktur. İlan no: 1111738180.
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...gtx-950-hicbir-sorunu-yoktur-1111738180/detay
Bana ilerleyen zamanlarda teşekkür edeceksin emin ol.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı