Tamamdır hocam buna yazdım bakalım ne diyecek.
Peki hocam RX 570 taksak benim sisteme nasıl olur?
Hocam doğruyu söylemek gerekirse kafam da MSI GT 1030 ekran kartı vardı bu nasıl bir ekran kartı sizce.
Bugün zaten bir başka bilgisayarcıya gittim adam Casper kasasının içine MSI bir anakartını üzerine ya I7-4 nesil ya da I5-4 nesil bir işlemci vardı adam 2500 TL dedi RAM SSD falan kendin alacaksın dedi bende düşüniyim abi dedim.
Kankam sistem topladım bak fotoğrafa bence sistem bu şekilde iyi beni 1 sene idare etse ekran kartını yükseltirimGT 1030 artık eski kaldı.
AMD kanadına da asla kaymanı önermem sürücü problemleri var ve bir AMD asla NVIDIA'ya denk olamaz.
2070 Super'den önce sadece AMD kullanıyordum NVIDIA'ya geçtim dünya varmış dedim resmenonun için sana link attığım 1070'i kovala o tam bir kelepir işlemci ile de mükemmel uyar.
İleriye dönükde olur ileride ekran kartını satmak istesen kolaylıkla satarsın çünkü NVIDIA.
Yeni aldığını da %90 besler senin işlemci çünkü o işlemcinin 2070s e kadar yolu var.
Sakın böyle bir hata etme bilgisayar bilgisayarcıdan alınmaz.
Kankam sistem topladım bak fotoğrafa bence sistem bu şekilde iyi beni 1 sene idare etse ekran kartını yükseltirim
Bir de sizce ben bu sisteme Windows 10 mu kurayım Windows 11 mi hangisinde daha performanslı olur?
Bu ekran kartını 950 TL buldum sence iyi değil mi bu fiyataEkran kartın performanslı değil ben önermem.
İkinci soruya gelirsek Windows 10.
Bu ekran kartını 950 TL buldum sence iyi değil mi bu fiyata.
Bu ekran kartını 950 TL buldum sence iyi değil mi bu fiyata.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.