3.140 liralık Sistem / Siparişi Verdim

teknopol

Hectopat
Daha fazla  
Sistemi kurduktan sonra ve tabiki kutuları açarken ss ve videolar alıp yeni konu açıp merak eden arkadaşlar için bilgilendirme yaparım.

Herkese nasip olsun arkadaslar, sistem şöyle.

Anakart (sanalmarketim)
MSI Z97 G43 : 300 Lira

Ekran Kartı (sinerji)
Sapphire R9 290 tri-x : 960 Lira

İşlemci (sinerji)
İntel i5 4590 3.3ghz

Ram (vatan)
Gskill 2×4gb 1600mhz : 210 Lira

Monitör (sinerji)
Philips 23" ms5 ips led : 600 Lira

Kasa (vatan)
Zalman Z3 plus : 150 Lira

Güç kaynağı (vatan)
Everest btx 750 w : 200 Lira

Harddisk (sinerji)
Seagate 1TB 7200 rpm : 160 Lira

TOPLAM 3.140 Lira

Arkadaşlar oneriden ziyade birbiriyle uyum sağlamayan parça varsa onları belirtirseniz sevinirim.

Teşekkür ediyorum yorumlariniz için.

Öncelikle hayırlı olsun.
PSU ile Kasa seçimini yanlış yapmışsın. Keşke PSU'lu bir kasa alsaydınız ne aldığınızı bilirdiniz hemde malzeme kalitesi yüksek olurdu. Sağlam bir 750W Psu 350 liradan başlıyor. Kasanızın malzeme kalitesinide yukarı aşağı tahmin edebiliyorum.

Ramler CL9 ise iyi şahsen Corsair CL9 Dual kit kullanmanızı şiddetle tavsiye ederdim ramlerinizde.

Umarım sizi sisteminiz tatmin edebilir

Bellekler cl9 1.5v

Güç kaynağını kesinlikle değiştirin. Bu sisteme 600W bir güç kaynağı yeterli olacaktır. Everest markası Technopat'ta kesinlikle önerilmiyor.

Şu sistemi Kurana kadar beynim patladı, psu biraz aceleye geldi evet ama önemli bir fark yaratmaz demi ?

Son düzenleyen: Moderatör:
En küçük eletrik kesilmelerinde veya kısa devrelerde parçalarınıza ciddi derecede zarar verebilir. 750w Olduğunada bakma 700W kaldırabilirse yine iyi. Birde Bronze silver olayı var ona hiç değinmemişiz konuda, dikkatli bir inceleme yaptıkdan sonra karar vermen gerekli. Hatta konu açsaydın sana bu bütçenin daha altında bir maliyetle daha iyi bir sistem bile toplayabilirdik.

2540 liraya daha iyi sistem toplar misin ?

Siparişleri iptal edebilirim sabah.

Zalman z3 değilde daha kaliteli bir kasa seçebilirsin.
Sacı biraz ince.

Önerdiğin bir psu varsa link atabilir misin sinerjiden?

Evet toplayabiliriz.

Tamam bekliyorum suan kuracağınız sistemi, henüz geç değil iptal edebilirim siparişi.

www.vatanbilgisayar.com: SMARTPOWER 80PLUS BRONZE 650W GÜÇ KAYNAĞI - Vatan Bilgisayar şu isimi görür mü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…