mrowie123 Femtopat Katılım 27 Nisan 2025 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2025 #11 Deiinzz dedi: 270dB imkansız gibi bir şey hocam, yanlış yazıyordur büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... Xiaomi 70dB GO Essential 80dB oluyor o zaman ama W değerinin ne işe yaradığını anlamadım tam
Deiinzz dedi: 270dB imkansız gibi bir şey hocam, yanlış yazıyordur büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... Xiaomi 70dB GO Essential 80dB oluyor o zaman ama W değerinin ne işe yaradığını anlamadım tam
Deiinzz Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 8.480 Makaleler 2 Çözümler 41 23 Mayıs 2025 #12 mrowie123 dedi: Xiaomi 70dB GO Essential 80dB oluyor o zaman ama W değerinin ne işe yaradığını anlamadım tam. Genişletmek için tıkla... Hoparlörden hoparlöre değişir hocam W konusu, daha düşük de verebilir daha yüksek de.
mrowie123 dedi: Xiaomi 70dB GO Essential 80dB oluyor o zaman ama W değerinin ne işe yaradığını anlamadım tam. Genişletmek için tıkla... Hoparlörden hoparlöre değişir hocam W konusu, daha düşük de verebilir daha yüksek de.
mrowie123 Femtopat Katılım 27 Nisan 2025 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2025 #13 Deiinzz dedi: Hoparlörden hoparlöre değişir hocam W konusu, daha düşük de verebilir daha yüksek de. Genişletmek için tıkla... GO Essential alacağım o zaman hocam düşük gelirse iade ederim en kötü
Deiinzz dedi: Hoparlörden hoparlöre değişir hocam W konusu, daha düşük de verebilir daha yüksek de. Genişletmek için tıkla... GO Essential alacağım o zaman hocam düşük gelirse iade ederim en kötü
Deiinzz Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 8.480 Makaleler 2 Çözümler 41 23 Mayıs 2025 #14 mrowie123 dedi: GO Essential alacağım o zaman hocam düşük gelirse iade ederim en kötü. Genişletmek için tıkla... Öyle yap hocam, olmadı denersin ikisini de.
mrowie123 dedi: GO Essential alacağım o zaman hocam düşük gelirse iade ederim en kötü. Genişletmek için tıkla... Öyle yap hocam, olmadı denersin ikisini de.