Karşıt Madde Centipat Katılım 17 Mart 2023 Mesajlar 2.207 Makaleler 3 Çözümler 10 30 Nisan 2023 #21 HalfGlaze dedi: RAM kullanımı nasıldır? Genişletmek için tıkla... Böyledir üstad; Bazen 50 oluyor, bazen 100 oluyor. Hatta video'da 28 MB kullanıyormuş. CPU'yu hiç zorlamıyor, fişek fişek. Son düzenleme: 30 Nisan 2023
HalfGlaze dedi: RAM kullanımı nasıldır? Genişletmek için tıkla... Böyledir üstad; Bazen 50 oluyor, bazen 100 oluyor. Hatta video'da 28 MB kullanıyormuş. CPU'yu hiç zorlamıyor, fişek fişek.
V ViolinTR Hectopat Katılım 10 Temmuz 2020 Mesajlar 158 1 Mayıs 2023 #22 Karşıt Madde dedi: GNU/Linux'da geliştirdiğim oyunu Build alıp Android emulator ile test ediyorum. 3.2 GB RAM miktarı ile... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Compositors açık. Genişletmek için tıkla... Hocam kullandığınız dağıtım nedir? Ayrıca herhangi bir theme falan yüklüyse isimlerini verebilir misiniz görünüm için
Karşıt Madde dedi: GNU/Linux'da geliştirdiğim oyunu Build alıp Android emulator ile test ediyorum. 3.2 GB RAM miktarı ile... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Compositors açık. Genişletmek için tıkla... Hocam kullandığınız dağıtım nedir? Ayrıca herhangi bir theme falan yüklüyse isimlerini verebilir misiniz görünüm için
Karşıt Madde Centipat Katılım 17 Mart 2023 Mesajlar 2.207 Makaleler 3 Çözümler 10 10 Mayıs 2023 #23 ViolinTR dedi: Hocam kullandığınız dağıtım nedir? Ayrıca herhangi bir theme falan yüklüyse isimlerini verebilir misiniz görünüm için Genişletmek için tıkla... Dağıtımın adı; Xubuntu 22.10. Teması; WhiteSure Dark. Yüklü Kernel; Xanmod 6.3.
ViolinTR dedi: Hocam kullandığınız dağıtım nedir? Ayrıca herhangi bir theme falan yüklüyse isimlerini verebilir misiniz görünüm için Genişletmek için tıkla... Dağıtımın adı; Xubuntu 22.10. Teması; WhiteSure Dark. Yüklü Kernel; Xanmod 6.3.