3.2 V6 GTS Vectra nasıldır?

Makaleler
1
Daha fazla  
Bu aralar çok gözüme takıldı bu araba piyasası da kabul edilebilir 350 civarında ilanları. Ölümüne basıcak yol tutuşu iyi bir araç bakıyorum ne zamandır bu araba iyi midir?

Kaldırıma çıkınca airbag açan bu araç değil mi?

Videoyu izlemedim izleyeceğim de şöyle yüksek performanslı yüksek hızlı bir araç arıyorum para ne zaman denkleşirse alacağım. Bu gözüme takıldı biraz.

Kaldırıma çıkınca airbag açan bu araç değil mi?
Hiç duymadım hocam.

Bu aralar çok gözüme takıldı bu araba piyasası da kabul edilebilir 350 civarında ilanları. Ölümüne basıcak yol tutuşu iyi bir araç bakıyorum ne zamandır bu araba iyi midir?
Bu araba sizin çok başınızı ağrıtır hocam almayın.

Opel'in masraflı olduğunu pek duymadım ne sorunları var ki bu arabanın hocam?
Marka olarak bakmayın hocam her markanın sorunlu ve sorunsuz modelleri olduğu gibi Opel'inde çok sorunlu modelleri var.

Masraflıdır elektrik sigortaları sıkıntılıdır ama temizini bulursanız performansı güncel araçlara taş çıkartır fakat dediğim gibi masraflı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…