3.250 TL'ye render sistemi iyi mi?

DeathlyFeeling

Hectopat
Daha fazla  
Önceden burda paylaşmışdım vatan bilgisayardaki bir adam toplamışdı sistemi ama tabi bilmediği için uyumsuz falandı. Bu siteden bir arkadaşın yardımıyla aşşağıdaki sistemi topladık ve sizlere sunuyorum nasıl sizce ? Renderda falan sorun çıkarır mı ? İlerde gta 5 falan çıkarsa oynamayı düşüyor kuzen ona göre bir bakın :D Eğerki performansı düşürmeden fiyatı düşüre bilirsek klavye, mause, dvd yazıcı eklemeyi düşünüyoruz.

Adsız.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Güç kaynağını değiştir. Bütçeni biraz artırıp anakartı MSI Gaming 5 yapabilirsen ve işlemci soğutucu alırsan çok güzel olur. Ramleri 2400Mhz al. Ekran kartını 780 yap.

@Silinen üye teşekkür ederim. SSD yi çıkardım soğutucuyu almasak 3.356tl ediyor anakartı düşüremezmiyiz biraz ? :D

Birde RAM olarak senin verdiğinle Gskill 8Gb (2X4Gb) Trident X Ddr3 2400Mhz Cl10 1.65V Dual Kit Ram - Vatan Bilgisayar bunun arasındaki fark ne bunu seçsem fiyat azda olsa düşüyor :D
Ramleri değiştirsende bir sorun olmaz. Soğutucuyu çıkarmanı önermem. Hazır stoklardayken al o soğutucuyu. O işlemci soğutucusuz düşünülemez bence.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı