3-3.2 milyon TL'ye araba önerisi

Katil_Civciv1

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Ailem yeni bir araba almayı düşünüyor. 3 kişilik bir aileyiz. Yilda bir kere uzun yol(750km)onun dışinda her gün sehir içi araba kullanıyoruz. Spor ya da sık arabaları seviyorum. 320i m Sport çok hoşuma gidiyor. Büyük ekran, şık iç mekan. Ailem de X1 düşünüyor. Elektrikli araba taraftari değiliz. Çok geniş bir arabaya gerek yok ama polodan sonra nefes aldıracak, keyifli hissettirecek, rahat bir araba istiyoruz. Bütçe 3 milyon TL. Azicik ilerlerse 3.3 olur. Daha da artmaz. Arabayi uzun bir süre değişmeyi düşünmüyoruz. İçık siyah degil de kırmızı, taba, beyaz, bej gibi bir araba istiyoruz. Volvo'lari da ailem çok seviyor. Özellikle jiplerini. Bu bütçede güzel bir XC90 ya da benzeri geniş bir Volvo almak mümkün mü? S90'di galiba sedan arabaları da çok güzel.

Arkadaşlar merhaba. Ailem yeni bir araba almayı düşünüyor. 3 kişilik bir aileyiz. Yilda bir kere uzun yol(750km)onun dışinda her gün sehir içi araba kullanıyoruz. Spor ya da sık arabaları seviyorum. 320i m Sport çok hoşuma gidiyor. Büyük ekran, şık iç mekan. Ailem de X1 düşünüyor. Elektrikli araba taraftari değiliz. Çok geniş bir arabaya gerek yok ama polodan sonra nefes aldıracak, keyifli hissettirecek, rahat bir araba istiyoruz. Bütçe 3 milyon TL. Azicik ilerlerse 3.3 olur. Daha da artmaz. Arabayi uzun bir süre değişmeyi düşünmüyoruz. İçık siyah degil de kırmızı, taba, beyaz, bej gibi bir araba istiyoruz. Volvo'lari da ailem çok seviyor. Özellikle jiplerini. Bu bütçede güzel bir XC90 ya da benzeri geniş bir Volvo almak mümkün mü? S90'di galiba sedan arabaları da çok güzel.
Hocam selamlar tam olarak ne aradığınızı kesinleştirmemişsiniz gibi, XC90 gibi modeller SUV iken S90 sedan bir araç. 3 kişi olduğunuz için yer problemi olmayacaktır o yüzden SUV'u özellikle istemiyorsanız bu fiyata daha güzel araçlar var.

Hocam şuanki araba modeliniz ne acaba? Yani bunun üst segmenterinde arayacağım.
Bu arada alakasız ama 750 km hangi il? Dağlık bir yer mi?

A

Hocam şu anki araba modeliniz ne acaba? Yani bunun üst segmenterinde arayacağım.

Hocam bu kadar parayı bulmuşsunuz. Sizce tavsiye alacağınız yer burası mı? :)

Bence gidin bayi bayi dolaşın, inceleyin. Her arabanın uzun süreli kullanıcıları ile konuşun.

Bir de arabayı çoğunlukla kim kullanacak?

Annem ya da babam.

Hocam şu anki araba modeliniz ne acaba? Yani bunun üst segmenterinde arayacağım.

Şu anda 2017 Volkswagen polomuz var. Hayir, yol dağlık degil. Dağa vesaire de cikmayiz.

Hocam selamlar tam olarak ne aradığınızı kesinleştirmemişsiniz gibi, XC90 gibi modeller SUV iken S90 sedan bir araç. 3 kişi olduğunuz için yer problemi olmayacaktır o yüzden SUV'u özellikle istemiyorsanız bu fiyata daha güzel araçlar.

Sedan da olur. SUV da olur. Özel bir seçimim yok.

Son düzenleme:
A

Annem ya da babam.

Şu anda 2017 Volkswagen polomuz var. Hayir, yol dağlık degil. Dağa vesaire de cikmayiz.

Sedan da olur. SUV da olur. Özel bir seçimim yok.
Spor, Önden Çekişli, şık ve güçlü bir araç arıyorsanız nokta atışı önerim 2020-2022 model Audi A5'lerden olacak. Hem spor ve şık hem de şehir içi kullanıma müsait bir araç. Yalnız şehirde çok tümsek varsa biraz zorlanabilirsiniz çok yere yakın bir araba.

Sporluktan ödün verip lüks ve konfora kaymak isterseniz de E200 ideal bir araç olabilir, yıl ve km olarak biraz diğer araçlara göre eski ama Mercedes sonuçta.

3 kasa istediğiniz için 0 bir 3 kasa bırakıyorum. Ben olsam bu meblağlara 5 kasa bakarım ama bu da gözden geçirebilir. en mantıklı 3 büyüklerden seçenekler bunlar.

En mantıklı 3 büyüklerden seçenekler bunlar. Bu paraya size miras kalacak bir ev almak hepsinden daha mantıklı onu da es geçmeyeyim.

Spor, önden çekişli, şık ve güçlü bir araç arıyorsanız nokta atışı önerim 2020-2022 model Audi A5'lerden olacak. Hem spor ve şık hem de şehir içi kullanıma müsait bir araç. Yalnız şehirde çok tümsek varsa biraz zorlanabilirsiniz çok yere yakın bir araba.

Sporluktan ödün verip lüks ve konfora kaymak isterseniz de E200 ideal bir araç olabilir, yıl ve km olarak biraz diğer araçlara göre eski ama Mercedes sonuçta.

3 kasa istediğiniz için 0 bir 3 kasa bırakıyorum. Ben olsam bu meblağlara 5 kasa bakarım ama bu da gözden geçirebilir. En mantıklı 3 büyüklerden seçenekler bunlar.

En mantıklı 3 büyüklerden seçenekler bunlar. Bu paraya size miras kalacak bir ev almak hepsinden daha mantıklı onu da es geçmeyeyim.

Güzel seçenekler.C serisi hakkında ne düşünüyorsunuz? Ya da SUV alacak olsaydık ne almalıyız? En iyi BMW gibi görünüyor. Peki daha ucuz bir araba alsaydık ne almalıyız? Elektrikten yana değilim.

Güzel seçenekler.C serisi hakkında ne düşünüyorsunuz? Ya da SUV alacak olsaydık ne almalıyız? En iyi BMW gibi görünüyor. Peki daha ucuz bir araba alsaydık ne almalıyız? Elektrikten yana değilim.
Pek bu paranın aracı değil hocam, alınacaksa bayiden 0 alınabilir.

SUV olarak Range Rover veya Q6-Q8 tarzı araçlar tercih edilebilir. X1 de bir seçenek lakin ben gerçekten dış görünüşünü beğenmiyorum.

Pek bu paranın aracı değil hocam, alınacaksa bayiden 0 alınabilir.

SUV olarak Range Rover veya Q6-Q8 tarzı araçlar tercih edilebilir. X1 de bir seçenek lakin ben gerçekten dış görünüşünü beğenmiyorum.

Peki siz olsanız ne alırdınız? Neden C200 bu paranın araca değil ki? 320 ile karşılaştırıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı