Toross Decapat Katılım 8 Haziran 2023 Mesajlar 180 23 Haziran 2023 #11 Dyuvacan dedi: Laptop kullanıyorum. Eskiden hep 98-99 dereceleri görüyordu. Defalarca teknik servise götürdüm her seferinde hallettik dediler 1 gün 70 derecelerde gezdi ertesi gün eski haline geri döndü artık uğraşmayı bıraktım bende. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimal sorununuz ısıdan kaynaklanıyordur. Güvenilir bir yere götürüp ısı sorununu çözmeniz lazım.
Dyuvacan dedi: Laptop kullanıyorum. Eskiden hep 98-99 dereceleri görüyordu. Defalarca teknik servise götürdüm her seferinde hallettik dediler 1 gün 70 derecelerde gezdi ertesi gün eski haline geri döndü artık uğraşmayı bıraktım bende. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimal sorununuz ısıdan kaynaklanıyordur. Güvenilir bir yere götürüp ısı sorununu çözmeniz lazım.
Dyuvacan Hectopat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 155 Çözümler 1 23 Haziran 2023 #12 Toross dedi: Büyük ihtimal sorununuz ısıdan kaynaklanıyordur. Güvenilir bir yere götürüp ısı sorununu çözmeniz lazım. Genişletmek için tıkla... Zaten bu sene içinde masaüstüne geçmeyi planlıyorum o yüzden çok da takmıyorum artık.
Toross dedi: Büyük ihtimal sorununuz ısıdan kaynaklanıyordur. Güvenilir bir yere götürüp ısı sorununu çözmeniz lazım. Genişletmek için tıkla... Zaten bu sene içinde masaüstüne geçmeyi planlıyorum o yüzden çok da takmıyorum artık.
Toross Decapat Katılım 8 Haziran 2023 Mesajlar 180 23 Haziran 2023 #13 Dyuvacan dedi: Zaten bu sene içinde masaüstüne geçmeyi planlıyorum o yüzden çok da takmıyorum artık. Genişletmek için tıkla... Umarım geçip kurtulursunuz hocam.
Dyuvacan dedi: Zaten bu sene içinde masaüstüne geçmeyi planlıyorum o yüzden çok da takmıyorum artık. Genişletmek için tıkla... Umarım geçip kurtulursunuz hocam.
Dyuvacan Hectopat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 155 Çözümler 1 23 Haziran 2023 #14 Toross dedi: Umarım geçip kurtulursunuz hocam. Genişletmek için tıkla... umarım hocam.