3.369₺'ye Amazon'dan RX 5700XT alınır mı?

Dediğim gibi 3400 TL'ye 2070 Super'e yakın performans alabiliyorsanız biraz siyah ekran, mavi ekranlarla uğraşmaya değebilir.
Bu yorumunu birde sistem ihtiyacı düşük oyunda bile oyunun ortasında siyah ekran yediğinde yapabilir misin ?

Yapamam, haklısınız.

Hiç böyle şeylerle uğraşmak istemezseniz alınmasını tavsiye etmiyorum zaten. Ancak biraz daha bilgisayar konusunda bilgisi olan kişiler sürücü, undervolt falan bu tarz şeylerle uğraşabilir 3400'e 2070 Super performansı almak için.

Satıcı Amazon Almanya gözüküyordu. Ondan tereddütte kaldım. Bilmiyorum tekrar gelir mi artık

Eğer stoklarda gözükmüyorsa ürünün altında paket şeklinde şu ürünler ile birlikte x fiyat diye kampanya sunuyor, oradan yan ürünlerin tikini kaldırıp sepete eklersen ve adres seçimini yaparsan 100 TL kargo ücreti ekleniyor. 5700xt'de sürücü problemi yok ise alınabilir.

@peniks Evet dediğiniz oluyor.

Bence 3400 TL'ye net alınır.

Neden ucuz anlamadım ama.

Bu arada Amazon Prime alınca kargo bedava oluyordu diye hatırlıyorum. Amazon Prime'ı bir ay deneme olarak alabiliyoruz. Deneme olarak alıp kargoyu bedava getirsek nasıl olur?

Denemeyi alanlar 8 TL'ye alabilir Amazon Prime'ı. Öyle yapanlar bile 92 TL kara geçiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…