Merhabalar. Bir saat önce başıma gelen bir hadise. Nedenini de bilmiyorum. Sorun fotoğrafta mevcut. BIOS ayarlarını varsayılana getirdim, sonuç aynı. Böyle olduğundan beri internete bile girmiyor
Ayrıca bilgisayarın güç düğmeleri çalışmıyor şu an. Windows üzerinden kapatmaya çalışınca oturum kapatmış gibi olup, giriş sayfası çıkıyor.
Şimdide "Critical Procces Died" mavi ekran hatası alıyorum.
Ya güç kaynağı ya da anakart kaynaklı bir sorun. Bir yerden idarelik bir güç kaynağı bulup deneyin. Veya yapabiliyor iseniz multimetre ile ölçmeyi deneyin, anakart yanlış bilgi veriyor da olabilir çünkü.
Ya güç kaynağı ya da anakart kaynaklı bir sorun. Bir yerden idarelik bir güç kaynağı bulup deneyin. Veya yapabiliyor iseniz multimetre ile ölçmeyi deneyin, anakart yanlış bilgi veriyor da olabilir çünkü.
Bence açmak için çok zorlama çünkü ben eski sistemimde fark etmedim mor kabloda bende sorun vardı. Sonra multimetre ile anladım ama iş işten geçmişti bende mir kablo 5volt yerine 12volt veriyordu. Sonuç anakart üzerindeki güney köprüsü öldü. Birde başka anakartla denedim anakart mı bozuk diye ondan da duman çıkardı. Bence pek zorlama ve yakından yani bir arkadaşından bir psu ödünç al ve onla dene bir de.
BİOS pilini söküp birkaç dakika bekleyip tekrar takın bazen yazılımsal sıfırlamada sıkıntı çıkabiliyor. Eğer durum düzelmez ise PSU ya da anakartı kontrol edin.