LsiNa Centipat Katılım 12 Temmuz 2023 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2025 #1 Selam. PC'ye Controller alacağım ama anakartta Bluetooth veya Wi-Fi yok. Kablosuz ve kaliteli bir Controller arıyorum. Öneriniz var mı? Bütçe 3000 4000. ve duelsense falan alsam bilgisayarın arkasına Bluetooth dongle taksam olur mu?
Selam. PC'ye Controller alacağım ama anakartta Bluetooth veya Wi-Fi yok. Kablosuz ve kaliteli bir Controller arıyorum. Öneriniz var mı? Bütçe 3000 4000. ve duelsense falan alsam bilgisayarın arkasına Bluetooth dongle taksam olur mu?
Ayturan Decipat Katılım 28 Kasım 2024 Mesajlar 4.301 Çözümler 32 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2025 #2 Evet böyle olur zaten.
B Batuhan kara Megapat Katılım 8 Kasım 2014 Mesajlar 100 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2025 #3 Dongle yada PCi-E ile mümkün. PCi-E alırsan USB alanını işgal etmemiş olursun. Xbox kolunu PCi-E ile Bluetooth'a bağlıyorum.
Dongle yada PCi-E ile mümkün. PCi-E alırsan USB alanını işgal etmemiş olursun. Xbox kolunu PCi-E ile Bluetooth'a bağlıyorum.