3-4 bin TL kablosuz klavye önerisi

waldo0

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, klavye almak istiyorum tavsiyelerinize ihtiyacım var. Aslında Wraith'in W60 modeli gibi bir şey arıyorum fakat onu almama sebebim o sadece kablolu bağlantı ile bağlantı sağlaması artık kablo derdi çekmek istemiyorum. He kablolu da olsun tabii ama hani 2.4 GHz gibi alıcı olur farklı bir yol ekstra olur ya onun gibi bir şey arıyorum. RZ63 galiba kablosuz olarak da kullanılabiliyormuş ama o da benim bütçemi çok aşıyor o yüzden sizin tavsiyelerinizi bekliyorum.
Bütçe maksimum 3-4 arası 5'i de zorlayabilirim ama uygun olursa güzel olur tabii.

Bu sadece kablolu bir model.

Amazon.com.tr vallahi cidden bende 2 haftadır klavye arıyorum herkes bunu öneriyor şimdi de indirime girmiş. Bende en sonundan kablolu kablosuz demeden üsteki arkadaşında attığı jet7'i alıp geçeceğim galiba en uzun süre kullanılan ve sorunsuz bir klavyeymiş. Sana da önerim klavye seçeceğim diye manyak oldum günde 3 saat forum okuyorum al geç klavye batağına düşme.

Şuan bunu kullanıyorum. Tavisye ederim.

Hocam f75 i öneren görmüştüm ve güzelde indirime girmiş aslında siz almayı düşünüyomusunuz ben almayı düşünüyorum onu

Hocam F75'i öneren görmüştüm ve güzelde indirime girmiş aslında siz almayı düşünüyor musunuz ben almayı düşünüyorum onu.

Hocam uzun vade de F75'lerde takılmalar aynı harfi yazmalar oluyormuş. Şahsen jet75'i almayı düşünüyorum ama oda kablosuz değil. Kablolu kablosuz ne fark eder diyorum kendikendime. Hani fare olsa rahatsız eder vs ama klavye ne kadar edebilir.

Jet75'in de 2 sürümü var switchler değişiyor. Hani bütçen varsa üstünü al tabii ki ama sadece ses değişiyor diyen büyük bir çoğunluk var. Gaming Gen TR de 3100TL'ye geliyor düşük ücretlisi. Ben tamamen kararsızım bu arada ama kablolu kablosuz seçiminde kabloluya okey olsam hiç düşünmeden jet75i alırım. Uzun vadede cidden iyi performans gösteriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…