3-4 bin TL klavye önerisi

mgoksu

Kilopat
Öncelikle merhaba, başlıkta da belirttiğim gibi 3000-4000 TL bandında klavye arıyorum. Aktif olarak kullandığım klavye Razer Blackwidow Chroma v1. bildiğiniz üzere yeni klavyelerin çoğu numpad ve yön tuşsuz, benim klavyem ise savaş gemisi gibi. Yine de bu fiyat bandında numpadli veya en az %75 olacak şekil önerilerinizi bekliyorum. Aklıma yatan klavye Wraith W75, ona da yazılımı kötü ve donanımsal olarak problemli olduğu söyleniyor. Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.

Öncelikle merhaba, başlıkta da belirttiğim gibi 3000-4000 TL bandında klavye arıyorum. Aktif olarak kullandığım klavye Razer Blackwidow Chroma v1. bildiğiniz üzere yeni klavyelerin çoğu numpad ve yön tuşsuz, benim klavyem ise savaş gemisi gibi. Yine de bu fiyat bandında numpadli veya en az %75 olacak şekil önerilerinizi bekliyorum. Aklıma yatan klavye Wraith W75, ona da yazılımı kötü ve donanımsal olarak problemli olduğu söyleniyor. Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.
Aklına yatan w75 ise al geç sorunu yok.

ona da yazılımı kötü ve donanımsal olarak problemli olduğu söyleniyor.

Evet ben söylüyordum, muhtemelen benim mesajıma denk gelmişsindir. O sebeple iade etmiştim.

Klavyenin kasası dandik, yamuk çıkabiliyor kutudan. Masanın üzerinde dengede durmuyor, ayakları havada kalabiliyor. Onun yanı sıra deadzone problemi var. O da yazılımdan kaynaklı. Atıyorum algılama mesafesini 1mm ayarladın. 1mm'ye kadar hızlı bir şekilde bas çek yaparsan tuşa bastığını algılamıyor bile. Ya 1mm'de çok kısa süre beklemen gerekiyor ya da daha derine basman.

Basit tabirle düşük mm ayarı yaptığın zaman algılamakta gecikme oluyor. Bu yüzden ben tavsiye etmiyorum kimseye.

Açıkçası pek emin olamadım söylediğim gibi. Çünkü beğenmeyen bir topluluk da var ve 4000 TL az bir fiyat değil.

Wraith'in kendi ürünlerinde 1 ay içerisinde koşulsuz şartsız iade hakkın var. İstersen dene, duruma göre iade et.

1750358768298.png

Evet ben söylüyordum, muhtemelen benim mesajıma denk gelmişsindir. O sebeple iade etmiştim.

Klavyenin kasası dandik, yamuk çıkabiliyor kutudan. Masanın üzerinde dengede durmuyor, ayakları havada kalabiliyor. Onun yanı sıra deadzone problemi var. O da yazılımdan kaynaklı. Atıyorum algılama mesafesini 1mm ayarladın. 1mm'ye kadar hızlı bir şekilde bas çek yaparsan tuşa bastığını algılamıyor bile. Ya 1mm'de çok kısa süre beklemen gerekiyor ya da daha derine basman.

Basit tabirle düşük mm ayarı yaptığın zaman algılamakta gecikme oluyor. Bu yüzden ben tavsiye etmiyorum kimseye.
Outlet'e sunuluyor zaten. Yamuk çıkması durumun da değişim alınıyor.

Outlet'e sunuluyor zaten. Yamuk çıkması durumun da değişim alınıyor.

Çok iyiymiş. Klavyeyi yanlardan tutup yamultarak masaya uyumlu hale getirmek mümkün ve çok basit. Ama outlet sitesinden satın alınan ürünlerde de iade olmuyor.

Aynı zamanda outlet sitesi ilk çıktığında sorun yaşayan da çok kullanıcı oldu. Tek sorununun kutusu açılmış olduğu söylenen, yani kusursuz ve kullanılmamış olması gereken bir mouse, bir müşteriye click sorunlu gitti. Ve dahası da.

Ben de oradan iyi bir fare düşürmüştüm. Lamzu'nun Atlantis Mini Pro modelini düz Mini modeli ile karıştırmışlardı, fiyatını çok uygun koymuşlardı. Sadece kutusu açılmış tertemiz bir üründü. Biraz şans işi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı