vaxq Hectopat Katılım 10 Mart 2022 Mesajlar 1.101 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2023 #1 Halı saha oynamak için krampon önerisi arıyorum, krampon hakkında 0 bilgim var ve ilk halı saha maçım olacak.
Halı saha oynamak için krampon önerisi arıyorum, krampon hakkında 0 bilgim var ve ilk halı saha maçım olacak.
X XECO Centipat Katılım 29 Eylül 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Diğer 29 Eylül 2023 #2 Eğer küçük yaştaysan Nike jr. Mercurial superfly 9 Pro km FG/MGAlabilirsin Ya da biraz daha büyüksen Nike mercurial superfly 9Alabilirsin. Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2023-09-29 184312.png 116,4 KB · Görüntüleme: 45 Ekran görüntüsü 2023-09-29 184521.png 189,6 KB · Görüntüleme: 47
Eğer küçük yaştaysan Nike jr. Mercurial superfly 9 Pro km FG/MGAlabilirsin Ya da biraz daha büyüksen Nike mercurial superfly 9Alabilirsin.
vaxq Hectopat Katılım 10 Mart 2022 Mesajlar 1.101 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2023 #3 XECO dedi: Eğer küçük yaştaysan Nike jr. Mercurial superfly 9 Pro km FG/MGAlabilirsin Ya da biraz daha büyüksen Nike mercurial superfly 9Alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Peki hocam ilk deneyim için daha ucuz/kalitesiz bir şey önerir miydiniz? Kramponu kullanacağım kesin değil, yarın ki oyuna bağlı.
XECO dedi: Eğer küçük yaştaysan Nike jr. Mercurial superfly 9 Pro km FG/MGAlabilirsin Ya da biraz daha büyüksen Nike mercurial superfly 9Alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Peki hocam ilk deneyim için daha ucuz/kalitesiz bir şey önerir miydiniz? Kramponu kullanacağım kesin değil, yarın ki oyuna bağlı.
M mehmetolcaybacanli Decapat Katılım 23 Ocak 2023 Mesajlar 293 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2023 #4 vaxq dedi: Peki hocam ilk deneyim için daha ucuz/kalitesiz bir şey önerir miydiniz? Kramponu kullanacağım kesin değil, yarın ki oyuna bağlı. Genişletmek için tıkla... Hocam bir halı saha için 3 bin lira vermek saçma. Arkadaşlarınızın yedek veya eski ayakkabılarını alın bence.
vaxq dedi: Peki hocam ilk deneyim için daha ucuz/kalitesiz bir şey önerir miydiniz? Kramponu kullanacağım kesin değil, yarın ki oyuna bağlı. Genişletmek için tıkla... Hocam bir halı saha için 3 bin lira vermek saçma. Arkadaşlarınızın yedek veya eski ayakkabılarını alın bence.
vaxq Hectopat Katılım 10 Mart 2022 Mesajlar 1.101 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2023 #5 mehmetolcaybacanli dedi: Hocam bir halı saha için 3 bin lira vermek saçma. Arkadaşlarınızın yedek veya eski ayakkabılarını alın bence. Genişletmek için tıkla... Bende öyle düşündüm hocam, ama arkadaşlarımın eski ayakkabıları olacağını sanmıyorum. Yarın gidip alabilceğim, alt bütçeli öneriniz var mıdır? @mehmetolcaybacanli Hocam Decathlon'dan alınır mı? Son düzenleme: 29 Eylül 2023
mehmetolcaybacanli dedi: Hocam bir halı saha için 3 bin lira vermek saçma. Arkadaşlarınızın yedek veya eski ayakkabılarını alın bence. Genişletmek için tıkla... Bende öyle düşündüm hocam, ama arkadaşlarımın eski ayakkabıları olacağını sanmıyorum. Yarın gidip alabilceğim, alt bütçeli öneriniz var mıdır? @mehmetolcaybacanli Hocam Decathlon'dan alınır mı?
M mehmetolcaybacanli Decapat Katılım 23 Ocak 2023 Mesajlar 293 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2023 #6 vaxq dedi: @mehmetolcaybacanli hocam Decathlon'dan alınır mı? Genişletmek için tıkla... Hocam puma istiyorsan oradan bakabilirsin. Nike, Adidas orada yok. Bu arada Decathlon da aman aman ucuz değil.
vaxq dedi: @mehmetolcaybacanli hocam Decathlon'dan alınır mı? Genişletmek için tıkla... Hocam puma istiyorsan oradan bakabilirsin. Nike, Adidas orada yok. Bu arada Decathlon da aman aman ucuz değil.
vaxq Hectopat Katılım 10 Mart 2022 Mesajlar 1.101 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2023 #7 mehmetolcaybacanli dedi: Hocam puma istiyorsan oradan bakabilirsin. Nike, Adidas orada yok. Bu arada Decathlon da aman aman ucuz değil. Genişletmek için tıkla... Hocam 1000 lirayı geçmediği sürece çok umrumda değil, ilerdede giyinirim zaten.
mehmetolcaybacanli dedi: Hocam puma istiyorsan oradan bakabilirsin. Nike, Adidas orada yok. Bu arada Decathlon da aman aman ucuz değil. Genişletmek için tıkla... Hocam 1000 lirayı geçmediği sürece çok umrumda değil, ilerdede giyinirim zaten.
M mehmetolcaybacanli Decapat Katılım 23 Ocak 2023 Mesajlar 293 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2023 #8 vaxq dedi: Hocam 1000 lirayı geçmediği sürece çok umrumda değil, ilerdede giyinirim zaten. Genişletmek için tıkla... 1000 liraya terlik bile zor alınıyor artık hocam maalesef.
vaxq dedi: Hocam 1000 lirayı geçmediği sürece çok umrumda değil, ilerdede giyinirim zaten. Genişletmek için tıkla... 1000 liraya terlik bile zor alınıyor artık hocam maalesef.