L3US Hectopat Katılım 9 Ağustos 2022 Mesajlar 463 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2024 #1 3-4 bin TL civarı mikrofon önerisi arıyorum. Discord'da arkadaşlarımla konuşmak için kullanacağım. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Mayıs 2024
Yusuko Hectopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 531 Çözümler 2 19 Mayıs 2024 #2 L3US dedi: 3-4 bin TL civarı mikrofon önerisi arıyorum. Discord'da arkadaşlarımla konuşmak için kullanacağım. Genişletmek için tıkla... HyperX Quadcast Profesyonel Usb Condenser Mikrofon - Fiyatı, Yorumları HyperX Quadcast Profesyonel Usb Condenser Mikrofon yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
L3US dedi: 3-4 bin TL civarı mikrofon önerisi arıyorum. Discord'da arkadaşlarımla konuşmak için kullanacağım. Genişletmek için tıkla... HyperX Quadcast Profesyonel Usb Condenser Mikrofon - Fiyatı, Yorumları HyperX Quadcast Profesyonel Usb Condenser Mikrofon yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
Merto1526 Decapat Katılım 23 Aralık 2022 Mesajlar 476 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2024 #3 Sadece DC de arkadaşlarla konuşmak için 3-4 bin TL'lik mikrofonlara gerek olmadığını düşünüyorum. Ama Fifine AM8 XLR USB RGB Dinamik Cardioid Yayinci Mikrofonu | ITOPYA Fifine AM8 XLR USB RGB Dinamik Cardioid Yayinci Mikrofonu En iyi fiyat seçenekleri ile AM8 ITOPYA'da www.itopya.com Bu mikrofon fiyatına göre iyidir.
Sadece DC de arkadaşlarla konuşmak için 3-4 bin TL'lik mikrofonlara gerek olmadığını düşünüyorum. Ama Fifine AM8 XLR USB RGB Dinamik Cardioid Yayinci Mikrofonu | ITOPYA Fifine AM8 XLR USB RGB Dinamik Cardioid Yayinci Mikrofonu En iyi fiyat seçenekleri ile AM8 ITOPYA'da www.itopya.com Bu mikrofon fiyatına göre iyidir.
L3US Hectopat Katılım 9 Ağustos 2022 Mesajlar 463 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2024 #4 Merto1526 dedi: Sadece DC de arkadaşlarla konuşmak için 3-4 bin TL'lik mikrofonlara gerek olmadığını düşünüyorum. Ama Fifine AM8 XLR USB RGB Dinamik Cardioid Yayinci Mikrofonu | ITOPYA Fifine AM8 XLR USB RGB Dinamik Cardioid Yayinci Mikrofonu En iyi fiyat seçenekleri ile AM8 ITOPYA'da www.itopya.com Bu mikrofon fiyatına göre iyidir. Genişletmek için tıkla... Fifine a6v nasıldır işimi görür mü?
Merto1526 dedi: Sadece DC de arkadaşlarla konuşmak için 3-4 bin TL'lik mikrofonlara gerek olmadığını düşünüyorum. Ama Fifine AM8 XLR USB RGB Dinamik Cardioid Yayinci Mikrofonu | ITOPYA Fifine AM8 XLR USB RGB Dinamik Cardioid Yayinci Mikrofonu En iyi fiyat seçenekleri ile AM8 ITOPYA'da www.itopya.com Bu mikrofon fiyatına göre iyidir. Genişletmek için tıkla... Fifine a6v nasıldır işimi görür mü?
Merto1526 Decapat Katılım 23 Aralık 2022 Mesajlar 476 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2024 #5 L3US dedi: Fifine a6v nasıldır işimi görür mü? Genişletmek için tıkla... Rahatlıkla görür.
Barhasq Hectopat Katılım 25 Kasım 2021 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2024 #6 Merto1526 dedi: Rahatlıkla görür. Genişletmek için tıkla... Bende discord için alacağım da alıyorken a8 almak mı sizce yoksa hiç gerek yok mu?
Merto1526 dedi: Rahatlıkla görür. Genişletmek için tıkla... Bende discord için alacağım da alıyorken a8 almak mı sizce yoksa hiç gerek yok mu?