3-4 bin TL mouse önerisi

Lamzu maya x aldım, tercih sebebim g pro x'in hoşuma gitmesi. G pro x'i tercih etmememin sebebi ise Lamzu maya x'e göre hantal olması (%40 civarı daha ağır diye hatırlıyorum) ve logitechin genel problemi olan dandirik scrool. Bildiğim bir marka değil ama ona rağmen logitech'ten daha çok güveniyorum şimdiye dek problemle karşılaşmadım. Logitech g pro x'in sensörü lamzu maya x'ten daha başarılı olması lazım bu arada ama aradaki farkı anlamak için keşiş falan olmanız lazım yani (Evet keşiş, e-sporcular dahi anlayamaz diye düşünüyorum :D )
Bu arada hocam 8k olayına çok takılmayın bence ölümcül pil tüketimi ve işlemci performansında minimal düşüşe sebep oluyor, şahsen 8k destekleyen mouseumu 2kda kullanıyorum 8k ile pek fark anlayamadım. Buradaki arkadaşlar çok takılmış 8k mevzusuna da haberin olsun yani şahsi düşüncem bu yönde. Tepkimede belki 1-2 milisaniye civarı fark ediyordur.

Bu arada hocam 8k olayına çok takılmayın bence ölümcül pil tüketimi ve işlemci performansında minimal düşüşe sebep oluyor, şahsen 8k destekleyen mouseumu 2kda kullanıyorum 8k ile pek fark anlayamadım. Buradaki arkadaşlar çok takılmış 8k mevzusuna da haberin olsun yani şahsi düşüncem bu yönde. Tepkimede belki 1-2 milisaniye civarı fark ediyordur.
İşlemci iyi değilse 8k 4k 2k farketmez.

Bu arada hocam 8K olayına çok takılmayın bence ölümcül pil tüketimi ve işlemci performansında minimal düşüşe sebep oluyor, şahsen 8K destekleyen faremi 2K'da kullanıyorum 8K ile pek fark anlayamadım. Buradaki arkadaşlar çok takılmış 8K mevzusuna da haberin olsun yani şahsi düşüncem bu yönde. Tepkimede belki 1-2 milisaniye civarı fark ediyordur.

Eğer zaten profesyonel değilsen sensör farkı polling rate farkını anlamak imkansız bende Ryzen 5 5500 var ve asla bir yorulma olduğunu düşünmüyorum daha deminde yazdım bu yüzden mculara dikkat edin

İşlemci iyi değilse 8k 4k 2k farketmez.
Ben monitör tazeleme hızıyla daha çok belli oluyor diye biliyorum, birkaç kaynakta 240hz altında 8k'nın anlaşılmasının zor olduğunu okumuştum benim ekranım 2k 180hz belki o yüzden çok fark anlamamışımdır. İşlemcim de düşük seviye ama 8k mouse da kaldırır heralde 7500f. Siz hangi mouseu kullanıyorsunuz ki o kadar farkı anlayabiliyorsunuz benim mouse mi dandik acaba :D

Ben monitör tazeleme hızıyla daha çok belli oluyor diye biliyorum, birkaç kaynakta 240hz altında 8k'nın anlaşılmasının zor olduğunu okumuştum benim ekranım 2k 180hz belki o yüzden çok fark anlamamışımdır. İşlemcim de düşük seviye ama 8k mouse da kaldırır heralde 7500f. Siz hangi mouseu kullanıyorsunuz ki o kadar farkı anlayabiliyorsunuz benim mouse mi dandik acaba :D
Deathadder v3 kullanıyorum 1k da işlemci kullanımı stabil, 8kda bi anda %40 fırlıyor fps dışında bi etkisi yok. Burada profesyonel oynamıyoruz.

Ağır mı V3 ele oturuşu malzeme kalitesi falan nasıl?
Ergonomik, 64 gram (pro modeli) çok ağır bişi değil zaten 40 gram gibi tüy gibi mouse ihtiyacınız yoksa alınır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı