Beğendiklerimin linklerini paylaşıyorum.
ATK Blazing Sky F1 Wireless Mouse bunu bende kullanıyorum 8K mouse lot ayarı var yazılımı idare eder ergonomik tasarım.
Scyrox V6 8K Wireless Mouse
Scyrox V8 8K Wireless Mouse
V6 V8 güncel bir mouse yeni çıktı piyasaya yazılımını bilmiyorum ama ergonomisi acayip iyi V6 pence tutus için V8 ise düz olması lazım tasarımları Logitech Superlight mousesine benziyor alanlar V8 alıyor.
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
Yazılımıda iyi ergonomiside çok iyi içinden dongle çıkıyor mu bilmiyorum am 8K destekliyor IPS'si yazmıyor ama 47gram acayip hafif bir tasarım.
Bundan sonra saydıklarım ise üstüne bütçe ekleyebilirsen hem tasarımsal hem de kalite olarak güzel ekipmanlar bunları da tavsiye ederim.
WLmouse Beast X Max Wireless Mouse yazılımı biraz tipsiz olsa da PixArt'ın 3950 HS sensörü bu işin son noktalarından biri 8K 42gram.
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
Bu da 8K tazelema hızına sahip fakat 39gram ve optik swtich.
Bu söylediklerimde aile dostu seni asla üzmezler.
Pulsar serisi, Temu'daki Ajazz 700TL şaka gibi bir fiyatta şarj stantlı ve 8K kablosuz param değerli dersen çok iyi, Darmoshark, Ninjutso, Razer'ın pilli kablosuz modelleri.