3-4 bin TL mouse önerisi

Kolay kolay patlamaz o mouseler, kalitesiz üretim değiller.
Ayrıca patlasa bile G PRO patlamıyor diye bir kural yok, aynısı G PRO için geçerli?

Hocam G PRO bana göre en iyi mouselerden biri kendi düşüncem diğer markaları bilemem ama sadece Wraith'in farelerin bir de iyi olduğunu biliyorum.

Hocam G PRO bana göre en iyi mouselerden biri kendi düşüncem diğer markaları bilemem ama sadece Wraith'in farelerin bir de iyi olduğunu biliyorum.

Bende düşüncenizi çürüttüm, konu sahibine yardım etmeye çalışıyorum.

Şu anda Darmoshark M3S kullanıyorum, değiştirmeyi düşünüyorum. Bütçem 3-4 bin arasında. Claw grip tutuyorum. Aklımda Lamzu Atlantis, Lamzu thorn, Helios 2 Pro S var. Önerilerinizi bekliyorum.
Lamzu maya x aldım, tercih sebebim g pro x'in hoşuma gitmesi. G pro x'i tercih etmememin sebebi ise Lamzu maya x'e göre hantal olması (%40 civarı daha ağır diye hatırlıyorum) ve logitechin genel problemi olan dandirik scrool. Bildiğim bir marka değil ama ona rağmen logitech'ten daha çok güveniyorum şimdiye dek problemle karşılaşmadım. Logitech g pro x'in sensörü lamzu maya x'ten daha başarılı olması lazım bu arada ama aradaki farkı anlamak için keşiş falan olmanız lazım yani (Evet keşiş, e-sporcular dahi anlayamaz diye düşünüyorum )

Bende düşüncenizi çürüttüm, konu sahibine yardım etmeye çalışıyorum.

Şu an bence alınabilecek en iyi farelerden biri.

VXE mad r Wireless mouse.​

Hem uygun hem8k Hz​

Şu an bence alınabilecek en iyi farelerden biri.

VXE mad r Wireless mouse.​

Hem uygun hem8k Hz​

Sensörü kötü hocam önermeyi bırakın artık. V3 Pro gibi seçenekler varken.

Yanlış bilgi
ATK blazing F1 ve X1 3K ve IPS 750 36k DPI var. Kablosuz hem de 8K Razer'ın o modeli çok pahalı ve 4K polling rate sahip.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sensörü kötü hocam önermeyi bırakın artık. V3 Pro gibi seçenekler varken.

Hocam Razer o modeli 68 gram ama sensör konusundan hepsine bin basar. En iyi dediğiniz gibi Razer alınır şu anda.

Son düzenleyen: Moderatör:
Razer alınırsa en iyisi olur bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…