3-4 bin TL'ye 750W tam modüler PSU önerisi

SirYusuf

Centipat
Daha fazla  
7500F ve 4070 Super sisteme alacağım. Bütçem 3-4 bin arası.
Şu anlık bu ikisi gözüme takıldı.

NZXT C750 kullanıyorum kesinlikle ve kesinlikle öneririm.

Hocam psu konusunda cahilim, ATX 3.0 nedir? Biraz bilgilendirebilir misin?
Buradan bakabilirsin.

Nvidia 4000 serilerinde kutunun içinden dönüştürücü çıkıyor eğer ATX 3.0 destekli güç kaynağın yoksa. Bu dönüştürücüyü sorunsuz kullanan da var, sorun yaşayan da var. Bu nedenle bu saatten sonra bence ATX 3.0 desteği olmayan bir güç kaynağı almak mantıklı değil. Keza bu güç kaynağı sık sık değiştirilen bir parça değil. En az 6-7 sene, belki 10 yıla kadar kullanılabilecek bir bileşen.

Mesela şu ürünü daha çok tavsiye ederim. FSP güvenilir markadır. Ben de dün bunu almıştım 4600₺ fiyata. Bugün 4300'e düşmüş.

Buradan bakabilirsin.

Nvidia 4000 serilerinde kutunun içinden dönüştürücü çıkıyor eğer ATX 3.0 destekli güç kaynağın yoksa. Bu dönüştürücüyü sorunsuz kullanan da var, sorun yaşayan da var. Bu nedenle bu saatten sonra bence ATX 3.0 desteği olmayan bir güç kaynağı almak mantıklı değil. Keza bu güç kaynağı sık sık değiştirilen bir parça değil. En az 6-7 sene, belki 10 yıla kadar kullanılabilecek bir bileşen.

Mesela şu ürünü daha çok tavsiye ederim. FSP güvenilir markadır. Ben de dün bunu almıştım 4600₺ fiyata. Bugün 4300'e düşmüş.

Anladım hocam teşekkürler ama attığın yarı modüler. Diğer attığın MSI'yı alabilirim.
NZXT C750 ATX 3.0 değil galiba?

Anladım hocam teşekkürler ama attığın yarı modüler. Diğer attığın MSI'yı alabilirim.
NZXT C750 ATX 3.0 değil galiba?
Değil diye biliyorum.

Yarı modüler ama zaten sabit kabloları zorunlu bağlıyorsun. Bu yüzden buna pek takılma derim. Kalite olarak FSP daha üstün bir marka güç kaynağı konusunda.

750w var mı? n11den almak istemiyorum diğer sitelere baktım bütçemi biraz aşıyor.
Maalesef. Yani 300₺ daha yüksek fiyata İncehesap'ta mevcut FSP'yi soruyorsan. Yoksa MSI var o ilk attığım.

Maalesef. Yani 300₺ daha yüksek fiyata İncehesap'ta mevcut FSP'yi soruyorsan. Yoksa MSI var o ilk attığım.

Alıcağım kasaya 5bin TL vericem bide bunu alırsam kasa ve psu maliyeti 10bin TL'ye çıkıcak. Bu kadar para vermek istemiyorum aslında daha çok f/p odaklı bir şey arıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı