Merhaba. 2-4K arası bir bütçem var fakat sadece Hepsiburada üstünden limitle alabiliyorum nakitim az. Kablosuz istiyorum. Önerebileceğiniz klavyeler nelerdir? Oyun oynuyorum. Çok büyük olmasın. Ses konusunda sesleri hoşuma gidiyor switchlerden emin değilim fakat Discord'a sekip sıkıntı yaratmadığı sürece sesli switch sorun değil. Bu hiçbir şeyi değiştirmesin kalite konusunda fakat aynı anda 2-3 cihaza bağlanabilme özelliği olursa müthiş olur.
Bütçem çok yüksek olmadığından pek sanmıyorum fakat klavye beyaz olursa süper olur. (siyah önerilere de açığım.)
AK820MAX Kablosuz Üç Modlu Özelleştirilebilir Klavye - PE Yapısı, 8000mAh Pil, USB Yeniden Şarj Edilebilir, 5V, Gri PBT Tuş Kapağı, Yapısı, TFT , Tam Tuş Çıkarılabilir Yuvalar, Ses Sönümleme Katmanları ürününü Temu'da satın alın. üzerinde daha fiyatları keşfedin.
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...