Merhaba. Birkaç ay önce aldığım Logitech X Pro Superlight'ın encoderı bozulduğu için yeni bir mouse almak istiyorum ancak yine encoder sıkıntısı yaşamak istemiyorum. Bütçem 3000-4000 arası bana kablosuz Gaming mouse önerebilir misiniz?
Merhaba. Birkaç ay önce aldığım Logitech X Pro Superlight'ın encoderı bozulduğu için yeni bir mouse almak istiyorum ancak yine encoder sıkıntısı yaşamak istemiyorum. Bütçem 3000-4000 arası bana kablosuz Gaming mouse önerebilir misiniz?
Tutuşum Palm hocamHocam tutuş şekliniz nedir?
Tutuşum palm hocam.
Teşekkür ederim hocam cansınız <3![]()
Scyrox V6 8K Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Tam palm tutuş şekli için uygun sensörleri oldukça kaliteli bende V8 kullanıyorum alırken ön yargıyla yaklaşmıştım ama gerek şarjının bayağı uzun gitmesi 36 gram hafifliğiyle en mantıklı seçenek.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.