3-4 bin TL'ye IPS panel monitör önerisi

HatsuneeMiku

Femtopat
Daha fazla  
Şöyle güzel bir şey var mıdır? Bugün iade ettiğim 3. monitör oldu, teknolojiden yana hiç şansım yok. Ya ölü piksel çıkıyor ya da ışık hüzmesi. Bütçem 3-4 bin TL arası. IPS panel olursa süper olur. Arada yayın falan açıyorum, video falan izlemelik.

Şöyle güzel bir şey var mıdır? Bugün iade ettiğim 3. monitör oldu, teknolojiden yana hiç şansım yok. Ya ölü piksel çıkıyor ya da ışık hüzmesi. Bütçem 3-4 bin TL arası. IPS panel olursa süper olur. Arada yayın falan açıyorum, video falan izlemelik.
Daha önce ne aldınız bilmiyorum ama KTC H25T7 dışında iyi bir monitör yok:

Belki 24G42E olabilir.

Lenovo legion r24s
KTC ile şansınızı deneyebilirsiniz. Kontrast dışında daha iyi bir monitör zaten. Tabi bu yaşadığınız sorunlar her üründe olabilir, oyüzden birşey demesi zor.

5K veresim hiç yok.

4.6000 TL'ye daha önceden kullandığım Evnia 24M2N3200s var İtopya'da. Tercih edebilirsiniz ben biraz şanssız olduğumdan dolayı arıza yaptı. R24 serisinin parlaklığı genel olarak düşük diye biliyorum. Evnia tercih etme sebebim renk gamutu idi o zaman.

4.6000 TL'ye daha önceden kullandığım Evnia 24M2N3200s var İtopya'da. Tercih edebilirsiniz ben biraz şanssız olduğumdan dolayı arıza yaptı. R24 serisinin parlaklığı genel olarak düşük diye biliyorum. Evnia tercih etme sebebim renk gamutu idi o zaman.
İtopya iade konusunda sorunlu değilmi

Testlerde G25F2/GS25F2'nin biraz altında kalıyor. KTC varken şahsen alınası yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı