3-4 bin TL'ye kablosuz kulaklık önerisi

dixtuel

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Kablolu kulaklıktan bıktığım için kablosuz kulaklık almayı düşünüyorum. Bütçem 3K ve duruma göre 2. el alabilirim. ATK Mercury 1 ile ilgili ağırlığı başta olmak üzere çok fazla kötü yorum gördüğüm için çok yanaşmak istemiyorum. Beyaz bir sistem dizmeye çalıştığım için mümkünse bunu da beyaz almak istiyorum.

Hocam 4K ya çıkarım rahat gerekirse 2. elden bir şey alırım fakat Nova 5'lerde sol sağ eşit ses gelmeme gibi bir sorun var diyorlar.

Ben Arctis 7p+ kullandım. Dediğin sorun ses tekeri fulldeyken yukarı kaldırınca biraz olup tekrar yapınca düzeliyordu ama 7P eski bir kulaklık ve benimki de 2. el eski bir kulaklıktı. Nova 5 daha güncel bir kulaklık öyle bir sorun duymadım.

Ben Arctis 7p+ kullandım. Dediğin sorun ses tekeri fulldeyken yukarı kaldırınca biraz olup tekrar yapınca düzeliyordu ama 7P eski bir kulaklık ve benimki de 2. el eski bir kulaklıktı. Nova 5 daha güncel bir kulaklık öyle bir sorun duymadım.

Tamamdır hocam teşekkür ederim. Kulaklığın boyutu, ses kalitesi, ağırlığı, mikrofonu ve kafa sıkma durumuyla ilgili bildiklerinizi söyler misiniz?

Tamamdır hocam teşekkür ederim. Kulaklığın boyutu, ses kalitesi, ağırlığı, mikrofonu ve kafa sıkma durumuyla ilgili bildiklerinizi söyler misiniz?

Nova 5 biraz daha küçük güzel, kulağı çevreliyor kulağı büyük birisi olarak söylüyorum. 296 gram gayet konforluydu kafa bandı da ağırlığı dağıttığı için güzel konforlu oluyor. Kafayı sıkıyor mu bilmiyorum sadece test ettim. İlk deneyim olarak kafamı ne çok sıkıyor ne de az, ortalama diyebilirim genel olarak rahat bir kulaklık. Ses konusuna gelirsek ses kalitesi EQ ile güzel oluyor fakat bass ağırlıklı biriyseniz sizi tatmin etmeyebilir. Ben müzik odaklıyım bu yüzden BT kulaklık aldım Nova 5 yerine. Eğer çok aşırı önemli değil ama müzikte dinler, oyunda oynar, filmde izlerim dersen alınabilir bir kulaklık. Mikrofonu hakkında bilgim yok ama güncel model olduğu için Nova 7 ye göre daha güzel güzel diyorlardı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı