3-4 bin TL'ye klavye önerisi

Bütçe
4000

zreixtt

Decapat
Arkadaşlar elimde Apex Pro Mini var klavye degismeyi dusunuyorum. Sizce mantıklı mı ve bir klavye onerebilir misiniz? 3-4K bütçem var Rapid trigger snap tap gibi ozellikler olsa iyi olur. Kablosuz olursa cok cok iyi olur sessiz ve hissiyati iyi bir şey ariyorum. Onerilerinizi yaparsaniz cok iyi olur.

Manyetik istiyorsan kablosuzu boş ver.
Manyetik dışında bunu öneririm:

Manyetik istiyorsan kablosuzu boş ver.
Manyetik dışında bunu öneririm:

En iyi secenek hangisi peki? Ben sessiz olsun hissiyati iyi olsun ve suankindan daha iyi bir şey ariyorum artı olarak Apex Pro Mini'yi degismeye gerek var mı sizce.

En iyi seçenek Z75s. Apex Pro Mini'yi satıp üstüne ben başka bir klavye alırdım. Sessiz olsun diyorsan Z75s biraz sesli. MCHOSE G75 Pro Black Cabbage Tofu v3 Klavye buna bakabilirsin.

Apex Pro Mini'yi satip alacağım zatende kaca gidecegini bilmiyorum. Sessiz derken Ultra sessiz olmasina gerek yok blue switch gibi ses olmasin yeter onun disinda fiyata en iyi alinabilecek tus hissiyati iyi Apex Pro Mini'den iyi bir şey ariyorum fark etmiyor bana ilk attiginiz manyetik olan gozume guzel gozuktu fakat hissiyat konusunda bilgim yok.

En iyi seçenek Z75s. Apex Pro Mini'yi satıp üstüne ben başka bir klavye alırdım. Sessiz olsun diyorsan Z75s biraz sesli. MCHOSE G75 Pro Black Cabbage Tofu v3 Klavye buna bakabilirsin.

Su attiginiz Z75s ve G75 de guzel dizayni falan onlarda guzel geldi hangisini secmem lazimm.

G75'in sesi hissiyatı daha güzel gözüküyor gibi. Kaliteli derken hangi kısımlar da Z75s iyi ve 0.01ms gibi olayı var mı peki?
Z75s'in kasa kalitesi G75 Pro'dan daha iyi. Yalıtımı iyi. Yine de uygun fiyatlı olarak G75 Pro'da her türlü iyi.

Ve artı olarak; Apex Pro Mini ikinci el kaça gider?
Piyanın bir tık altına koyarsan alıcı çıkabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı