V Vorgen Hectopat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazartesi 18:42 #1 Kablosuz olursa güzel olur. Önerilerinizi bekliyorum.
Burak Karabal Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Dizüstü Cerrahı Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 10.017 Çözümler 53 Pazartesi 18:45 #2 Vorgen dedi: Kablosuz olursa güzel olur. Önerilerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... MCHOSE V9 Pro Sky White Gaming Kulaklık Kristal Netliğinde ve Zengin Ses Kalitesini Deneyimleyin. Her bir sürücüdeki biyo-selüloz diyafram, dengeli ve etkileyici bir ses deneyimi sağlar. www.gaming.gen.tr
Vorgen dedi: Kablosuz olursa güzel olur. Önerilerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... MCHOSE V9 Pro Sky White Gaming Kulaklık Kristal Netliğinde ve Zengin Ses Kalitesini Deneyimleyin. Her bir sürücüdeki biyo-selüloz diyafram, dengeli ve etkileyici bir ses deneyimi sağlar. www.gaming.gen.tr
V Vorgen Hectopat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazartesi 18:47 #3 Burak Karabal dedi: MCHOSE V9 Pro Sky White Gaming Kulaklık Kristal Netliğinde ve Zengin Ses Kalitesini Deneyimleyin. Her bir sürücüdeki biyo-selüloz diyafram, dengeli ve etkileyici bir ses deneyimi sağlar. www.gaming.gen.tr Genişletmek için tıkla... Bunun bir incelemesini göremedim hocam hiç nasıl bir kulaklık?
Burak Karabal dedi: MCHOSE V9 Pro Sky White Gaming Kulaklık Kristal Netliğinde ve Zengin Ses Kalitesini Deneyimleyin. Her bir sürücüdeki biyo-selüloz diyafram, dengeli ve etkileyici bir ses deneyimi sağlar. www.gaming.gen.tr Genişletmek için tıkla... Bunun bir incelemesini göremedim hocam hiç nasıl bir kulaklık?
Burak Karabal Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Dizüstü Cerrahı Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 10.017 Çözümler 53 Pazartesi 18:53 #4 Vorgen dedi: Bunun bir incelemesini göremedim hocam hiç nasıl bir kulaklık? Genişletmek için tıkla... Çok alan yok evet yeni biraz. Forumda alan arkadaşlar da memnun. MCHOSE V9 PRO alınır mı? Sizce alınır mı? Bütün setim MCHOSE oldu, kulaklık da olsun dedim. Aradığım kriterleri sağlıyor, önerir misiniz? Kullanan varsa beni bilgilendirebilir mi? www.technopat.net Şu konuyu ve altında bulunan benzer konuları okudum iyi duruyor.
Vorgen dedi: Bunun bir incelemesini göremedim hocam hiç nasıl bir kulaklık? Genişletmek için tıkla... Çok alan yok evet yeni biraz. Forumda alan arkadaşlar da memnun. MCHOSE V9 PRO alınır mı? Sizce alınır mı? Bütün setim MCHOSE oldu, kulaklık da olsun dedim. Aradığım kriterleri sağlıyor, önerir misiniz? Kullanan varsa beni bilgilendirebilir mi? www.technopat.net Şu konuyu ve altında bulunan benzer konuları okudum iyi duruyor.