zeuswishing Hectopat Katılım 17 Şubat 2022 Mesajlar 724 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2025 #1 Merhaba. 3000-4000 TL arası Türkçe, tam boyut mekanik oyuncu klavyesi arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum. Çok F/P bir yabancı klavye varsa da inceleyebilirim.
Merhaba. 3000-4000 TL arası Türkçe, tam boyut mekanik oyuncu klavyesi arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum. Çok F/P bir yabancı klavye varsa da inceleyebilirim.
soulsteal59 Hectopat Ekipman Ustası Katılım 24 Haziran 2024 Mesajlar 7.580 Makaleler 1 Çözümler 17 29 Ağustos 2025 #2 MCHOSE G98 Pro %98 RGB Kablosuz Hotswap Siyah - Mor Mekanik Gaming Klavye (MC-G98S-3) Oyuncular için mükemmel olan G98 Pro, olağanüstü performans ve stil ile oyun kurulumunuzu yükseltmek için tasarlanmıştır. www.gaming.gen.tr Wraith Çift Enjeksiyonlu PBT Türkçe Tuş Takımı wraithesports.com Bu ikisini alabilirsin. Alttaki Türkçe keycaps.
MCHOSE G98 Pro %98 RGB Kablosuz Hotswap Siyah - Mor Mekanik Gaming Klavye (MC-G98S-3) Oyuncular için mükemmel olan G98 Pro, olağanüstü performans ve stil ile oyun kurulumunuzu yükseltmek için tasarlanmıştır. www.gaming.gen.tr Wraith Çift Enjeksiyonlu PBT Türkçe Tuş Takımı wraithesports.com Bu ikisini alabilirsin. Alttaki Türkçe keycaps.