3-4 bin TL'ye oyun önerisi

VALege

Decapat
Daha fazla  
Merhaba yukarıda bahsettiğim gibi. Spider-Man 2 veya FC 26 ön siparişi vermeyi düşünüyorum. Daha iyi seçenekler var mı?

Hocam fc 26yı boşverin şuan emin olun reklamlardaki kadar iyi olmayacak geçen sene fc 25 için en iyi oyunlardan olacak diyorlardı fc 24ten farkı yok. 3500 TLye Miles Morales, Spiderman ve Spiderman 2yi alın Miles Morales kısa sürüyor ama hikayesi sağlam hepsini bitirmeniz zaman alır zaten.

Hocam fc 26yı boşverin şuan emin olun reklamlardaki kadar iyi olmayacak geçen sene fc 25 için en iyi oyunlardan olacak diyorlardı fc 24ten farkı yok. 3500 TLye Miles Morales, Spiderman ve Spiderman 2yi alın Miles Morales kısa sürüyor ama hikayesi sağlam hepsini bitirmeniz zaman alır zaten.
miles morales ve remasteredi zaten bitirdim. İkisini de sevdiğim için 2 düşünüyorum
Hocam yeni oyunlardan olması şart mı?
Hayır değil.
PC için mi PS için mi? Beklenti nedir, hangi oyun türlerini oynuyorsunuz, PC ise teknik özellikleri neler?
Hocam PC için. Neredeyse her oyunu full grafiklerde akıcı oynayabilirim sistem sorun değil oyun bulamıyorum

Miles Morales ve Remastered'i zaten bitirdim. İkisini de sevdiğim için 2 düşünüyorum.

Hayır değil.

Hocam PC için. Neredeyse her oyunu full grafiklerde akıcı oynayabilirim sistem sorun değil oyun bulamıyorum.

Oyunlarda indirim olması lazım mı hocam yoksa direkt bam diye alacak mısınız ona göre bir şeyler söyleyebilirim.

miles morales ve remasteredi zaten bitirdim. İkisini de sevdiğim için 2 düşünüyorum

Hayır değil.

Hocam PC için. Neredeyse her oyunu full grafiklerde akıcı oynayabilirim sistem sorun değil oyun bulamıyorum
RE 4, RE Village, RE 7, TLOU 1, Days Gone, GoW, RDR 2, ETS 2 MP, The Witcher 3, Assassins Creed serisi, CoD serisi, Metro serisi, Tomb Raider 3'lemesi, Detroit Becume Human, Cyberpunk 2077, Mafia serisi...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı