3-4 bin TL'ye PC için gamepad önerisi

Bütçe
3500

Zeяef

Megapat
Daha fazla  
F1, NFS ve RPG oyunları için gamepad bakıyorum. Genelde yarış oyunlarını gamepad ile oynadığım için analogları iyi olan modeller öncelikli. Türkiye'de vader 4 Pro satan bir yer göremedim; bir iki yerde var, ama fiyatı çok yüksek. Gaming.gen'e gulikit KK3 Max gelmiş. Ek butonları vs. hoşuma gidiyor, ancak gecikme (latency) konusunda kötü olduğu söyleniyor. Kullanan arkadaşlar varsa yorum yapabilirse sevinirim. Bağlantı durumu benim için önemli çünkü genelde kasadan uzakta, yatarak gamepad ile oynuyorum. Bir yandan da, Türkiye'ye uygun bir fiyattan gelirse Xbox'ın Doom için çıkan özel kontrolcüsünü bekliyorum. 3.000 TL civarında önerileriniz nedir?

Son düzenleme:
F1, NFS ve RPG oyunları için gamepad bakıyorum. Genelde yarış oyunlarını gamepad ile oynadığım için analogları iyi olan modeller öncelikli. Türkiye'de vader 4 Pro satan bir yer göremedim; bir iki yerde var, ama fiyatı çok yüksek. Gaming.gen'e gulikit KK3 Max gelmiş. Ek butonları vs. hoşuma gidiyor, ancak gecikme (latency) konusunda kötü olduğu söyleniyor. Kullanan arkadaşlar varsa yorum yapabilirse sevinirim. Bağlantı durumu benim için önemli çünkü genelde kasadan uzakta, yatarak gamepad ile oynuyorum. Bir yandan da, Türkiye'ye uygun bir fiyattan gelirse Xbox'ın Doom için çıkan özel kontrolcüsünü bekliyorum. 3.000 TL civarında önerileriniz nedir?
Gamesir cyclone 2 hocam. Ben de f1 için kullanıyorum aktif olarak beklediğimden iyi performans veriyor baya sevdim. Gecikme baya düşük yok denebilir hatta ve stick performansı eldeki hissi muazzam cidden

@Katipke Hocam stok gelince bu hafta siyah rengini çektim elime bugün ulaştı. Hassasiyet buton basma hissi vs hoşuma gitti. Rpg oyunda denedim. Nfs unboundda steamden gormedi ama. F1 2024 u indiriyorum bakalim. Genel olarak beğendim bayağı tavsiyeniz icin teşekkürler.
20250530_185045.jpg

@Katipke Hocam stok gelince bu hafta siyah rengini çektim elime bugün ulaştı. Hassasiyet buton basma hissi vs hoşuma gitti. Rpg oyunda denedim. Nfs unboundda steamden gormedi ama. F1 2024 u indiriyorum bakalim. Genel olarak beğendim bayağı tavsiyeniz icin teşekkürler.Eki Görüntüle 2501982
Rica ederim hocam. Nfs oyunlarında kol desteği biraz daha farklı o yüzden olabilir kontroller falan çok farklı. Her yönüyle muazzam bir kol cidden

Technopat Haberler

Geri
Yukarı