3-4 bin TL'ye PC için gamepad tavsiyesi

Bütçe
3000-4000

nacres34

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar.

PC için kablosuz gamepad almak istiyorum ama işin içinden çıkamadım. Genelde FIFA ve Forza Horizon 5 oynuyorum. Araştırmalarım sonunda aşağıdaki 3 ürün arasında kaldım. Bütçe 3000 ila 4000 TL arasında.

1. machenike G5 Pro V2 play Edition.
Bu ürün için kimisi alabileceğiniz en iyi Gamepad'lerden, kimisi kötü yorum yapıyor.

2. GameSir Cyclone 2
Bu ürün için de iyi yorum oldukça fazla ama malzeme kalitesi kötü diyorlar.

3. Xbox Controller 9. nesil.
Hala potansiyometre kullanıyor olması bağlantı için dongle 1800 TL civarında olması.

Bu gamepadleri kullanan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim, bütçemi biraz daha zorlayabilirim.

Cyclone 2 kullanıyorum, öneririm. Merak ettiklerini sorabilirsin.

Kaç aydır kullanıyorsunuz hocam genel olarak memnun olmadığınız yönleri varmı benimde en yakın olduğum kol bu ama bir kaç ay sonra pişman olmak istemiyorum

Kaç aydır kullanıyorsunuz hocam genel olarak memnun olmadığınız yönleri varmı benimde en yakın olduğum kol bu ama bir kaç ay sonra pişman olmak istemiyorum
Çok uzun süre olmadı, henüz 2 hafta falan kullanmışımdır. Şu ana kadar herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Memnun olmadığım bir yönü yok hocam, tüm tuşların mekanik olmasını seviyorum.

Ayrıca triggerlardaki mouse switch özelliğini de çok beğendiğimi söyleyebilirim. Fifa,pes tarzı oyunlar, platform oyunları, souls like oyunları kısaca araba oyunları dışındaki oyunlarda baya rahatlık sağlıyor bu özellik.

Düşük gecikme süreleri ve TMR Joystick kullanmalarından dolayı bu iki modeli öneririm. Bütçenize uygun. Ben de EasySMX'in X10 modelini kullanıyorum 1 yıldır henüz tık demedi.

Beitong'da josytick hassasiyeti ayarlama gibi ekstralar var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…