3-4 Domaini Aynı Anda Kaldıracak Sunucu/Hosting Firması Tavsiyesi

S

sanmit

Ziyaretçi
Site açmak için sunucu kiralamak istiyorum. Bu konulara da yabancıyım. Sunucuda yapacaklarım aynı anda 3-4 domaini birden kaldırabilmesi gerekli. Hangi satıcıdan güvenilir ve uygun fiyatta sunucu/hosting kiralayabilirim?

Teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Webadam'la 2 yıl iş yaptım ve bu sırada memnun kalmıştım. İhtiyaçlarınıza karşılık verebilecek seviyede. Tavsiye edebilirim.

3 yıldır HostGator ile çalışıyorum memnunum. Hesabımda Domain 22 Subdomains 33 adet olmak üzere 55 site barınmakta.

İsim Tescil derim. 50 domain barındırıyorum, hem müşteriyi memnun ediyorlar hem de sağlam cihazları var.

İsim Tescil derim. 50 domain barındırıyorum, hem müşteriyi memnun ediyorlar hem de sağlam cihazları var.
Bu 50 tane domaini bir paket içinde nasıl alıyorsunuz? Yani 1 pakete 50 tane domain aktarabiliyor musunuz yada 50 tane paket mi alıyorsunuz? Birde limitsiz domain ekleme yerleri var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Paketlerin sınırı bulunmakta. Buna orantılı bir atama gerçekleştiriyorsun. Limitsiz domain ile ilgili bir fikrim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…