3.4 MBPS indirme hızı nasıldır?

DonanimciBey5837

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar resimde gördüğünüz hıza sahip olan pakete yaklaşık ayda 70 TL ödüyorum. Sizin bu konuda görüşleriniz nedir ?

Son düzenleyen: Moderatör:
90 TL ile 100Mbps hız alıyorum, yeni internet düzenlemeleri ile bu mümkün değil, bunun farkındayım. Hızınıza göre ödediğiniz ücret gerçekten pahalı bir fiyat diye düşünüyorum.

Gerçekten değmez, paranıza yazık. Turkcell Superonline müşterisi olarak 100Mbps fiber internete her ay düzenli olarak 93 TL ödüyorum. Sizin aldığınız fiyata en az 25-50Mbps hız alan kullanıcılar bulunuyor.

Verdiğiniz paranın karşılığını alamadığınızı düşünüyorum.

Eğer sözleşmenizin bitmesine daha uzun bir süre varsa iptal edin derim. Sözleşmeniz bitmek üzereyse bekleyin, iptal edildiğinde ödenmesi gereken parayı vermemiş olursunuz. Kampanya önerileri için fikir sahibi değilseniz size öneride bulunabiliriz.

Ayda 72₺ vererek, indirme 23, yükleme 14 gibi hızlara erişebiliyorum. Verdiğiniz fiyatı hak etmiyor. Türk Telekom kullanıyorum fakat şimdiye kadar tek bir problemim bile olmadı. Sanırım Adıyaman'da iyi çalışıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…