3-4 sene önce sanalda neler yapıyordunuz?

iKayraOnur

Kilopat
Sosyal Tayfı
Makaleler
4
Yer
Antalya
Daha fazla  
3-4 sene önce Skype üzerinden arkadaşlarımla Minecraft oynayan, orijinal Premium için saçma sapan sitelere giren bir tiptim. CS:GO o zamanlar paralıydı ben de 3-4 ay para biriktirip almıştım.

3-4 sene önce Skype üzerinden arkadaşlarımla Minecraft oynayan, orijinal Premium için saçma sapan sitelere giren bir tiptim. CS:GO o zamanlar paralıydı ben de 3-4 ay para biriktirip almıştım.
3 - 4 sene önce LOL oynardım şuan okul adına projeler ve temsilcilikler yapıyorum iyi ki de bırakmışım o oyunu.

Ekran kartını bozunca fırınlama yöntemini davlumbazla test ediyordum güzel günlerdi .

3-4 sene önce abimle sadece Roblox oynardık. O zamanlar öyle 2 GB RAM'li bilgisayardaydım. Hey gidi günler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…