3, 4, ve 5 basamaklı sayıları kafadan çarpabilmek yetenek mi?

Melih71747

Femtopat
Daha fazla  
3 basamaklı sayıları maksimum 10-15 saniye içinde kafadan çarpabiliyorum. 4 basamaklıları ise bulmam 1 dakika sürmüyor. Sizce yetenek mi?

Bilmiyorum herhalde sayılabilir. Güzel bir yetenekmiş. Ama 4 basamağı çarpmak yerine kağıtta 20 saniyede çarpmak daha kolay olur.

Ben de istediğin kadar basamaklı sayılar 0 1 10 100 1000 ile kafadan çarpıp bölebiliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
İfadeler: AGI
Hocam 3 basamaklı sayıları neyle çarpabiliyorsunuz. 2 basamaklı sayılar falansa bence pek yetenek değil. Ama mesela 373*987 işlemini 15-20sn'de yapmak yetenek bence.

Hocam 3 basamaklı sayıları neyle çarpabiliyorsunuz. 2 basamaklı sayılar falansa bence pek yetenek değil. Ama mesela 373*987 işlemini 15-20sn'de yapmak yetenek bence.
Dediğin gibi. 3 basamaklıları 3 basamaklılar ile çarpıyorum. 15 saniyeden fazla sürmüyor.

Ben de istediğin kadar basamaklı sayılar 0 1 10 100 1000 ile kafadan çarpıp bölebiliyorum.
0 olursa herkes hızlıca yapar tabii ki.

Çoğu insanda olmayan ve ise yarar bir şey ise yetenek olarak nitelendirilebilir. Bence yetenek sayılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…