Hocam bu sisteme bu parayı vermek mantıksız, siparişi iptal edin daha iyisini atalım.İyi akşamlar.
Bu sistemi aldım geriye 3400 TL param kaldı 75-100 Hz arası bir monitör lazım. Önerir misiniz?ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
3050 yi gördüğün yerde kaçman lazım.İyi akşamlar.
Bu sistemi aldım geriye 3400 TL param kaldı 75-100 Hz arası bir monitör lazım. Önerir misiniz?ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
İyi akşamlar.
İyi akşamlar.
Asus VA24EHF 23.8" 1Ms 100Hz Full HD IPS Çerçevesiz Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Asus VA24EHF 23.8" 1Ms 100Hz Full HD IPS Çerçevesiz Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Marka olarak iyi denilebilecek tek ucuz monitör bu var dediğiniz bütçede Game Booster markalı var fakat tavsiye etmem.
Bu attığınız ne açıdan daha iyi oluyor ona göre iptal edeyim.Hocam bu sisteme bu parayı vermek mantıksız, siparişi iptal edin daha iyisini atalım.
Elektronik: Ryzen 5 5500 RX 6600 sistem 15.999 TL
B550M anakart kullanılması çok iyi olmuş. Normalde bu anakartı 25 bin TL olan sistemlerde bile göremiyoruz. https://pckolik.com/tavsiye-sistem/axe-amd-sistem-onerisi-ryzen-5-5500-asus-radeon-rx6600-v2-16gb-ddr4-500gb-nvme-m2-ssdwww.technopat.net
Ekran kartı olarak çok daha iyi.Bu attığınız ne açıdan daha iyi oluyor ona göre iptal edeyim.
Bu attığınız ne açıdan daha iyi oluyor ona göre iptal edeyim.
Peki site güvenli mi?Çok bilgim yoktaEkran kartı olarak çok daha iyi.
İşlemci olarak da R5 5500 6C/12T olduğu için daha mantıklı.
Ayrıca benim attığım sistemde B550 anakart var, bu da büyük bir artı.
Senin aldığın sistemde 3050 gibi çöp bir ekran kartı ve 4C/8T işlemci var
Tabii ki güvenilir, olmasa atmam zatenPeki site güvenli mi?Çok bilgim yokta