3-4K kablosuz klavye önerisi

Bütçe
3500

Bilal Uysal

Hectopat
Merhaba, iyi Sosyaller. Valorant, CS2, bazen Minecraft, hikayeli oyunlar genel olarak oyunlar için klavye arıyorum ama günlük hayatta da kullanırken sesi beni çok rahatsız etsin istemiyorum sesi çok olmasın istiyorum.
Benim bulduğum bir klavye var MCHOSE G75 Pro beğendim ama yeni versiyonlarında switchleri değişmiş falan tarzı şeyler gördüm tam olarak bilmiyorum. MCHOSE'un mouseunu kullanıyorum çok memnumum üzmez diye düşünüyorum ama yine de sormak istedim.

Merhaba, iyi sosyaller. Valorant, CS2, bazen Minecraft, hikayeli oyunlar genel olarak oyunlar için klavye arıyorum ama günlük hayatta da kullanırken sesi beni çok rahatsız etsin istemiyorum sesi çok olmasın istiyorum.
Benim bulduğum bir klavye var MCHOSE G75 Pro beğendim ama yeni versiyonlarında switchleri değişmiş falan tarzı şeyler gördüm tam olarak bilmiyorum. MCHOSE'un mouseunu kullanıyorum çok memnumum üzmez diye düşünüyorum ama yine de sormak istedim.

G75 Pro güzel klavye.

Gasket Elite X veya gasket Pro X ben 1 senedir kullanıyorum memnunum bir sorunum olmadı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı