3.5 ayda MF-4'ten 300 alınabilir mi?

Njunior

Hectopat
Daha fazla  
TM öğrencisiyim.
YGS-1'den
Türkçe 25-30
Sosyal 20
Matematik 5
Fen 5
yapabilirim bu sene fazla çalışamadım. Bu netler 200 civarı puana denk geliyor.
YGS'den sonra LYS'ye 3.5 ay kalıyor. Çok iyi çalışıp MF-4'ten 300 puan alabilir miyim?
Mat 25
Geo 25
Fizik 20
Kimya 20
Biyoloji 20
yapabilirsem 300 alıyorum.
Sizce 3.5 ayda yapılabilir mi?
Seneyemi hazırlanmalıyım?
Yazılım mühendisliği okumayı düşünüyorum. Bu sene kazanamazsam seneye 370 ile Ankara'da okumayı düşünüyorum.
Üniversite okumadan yazılımcı olsam iş bulma yönünden ne gibi dezavantajlarım olur?

Son düzenleme:
Bu durum sana kalmış. Eğer temelin sağlam ise çok fazla zorlamaz seni. Ama konu çalışmak ve konu öğrenmeye vakit harcar isen yeterli gelmeyebilir. Sen bunu düşünme bence. Elinden gelenin en iyisini yap. Olmaz ise seneye tekrar hazırlanırsın.

Teşekkür ederim YGS'den bu notları alırım yüksek ihtimalle. YGS'ye 1 ay var YGS'ye mi çalışmalıyım yoksa LYS'ye mi ?
Yazılım mühendisliği bölümünü önerir misiniz? Bazıları zevkli bazıları sıkıcı diyor. Fakat bildikten sonra sıkıcı gelmez diye düşünüyorum. Bu bölümde kendimi daha fazla geliştirmeyi düşünüyorum. Kendimi sürekli geliştirirsem ne kadar maaşla hangi firmalarda çalışabilirim? Özellikle Turkcell,Google,Microsoft gibi firmalarda çalışmayı istiyorum. Notlarım okuduğum bölümden dolayı düşük yazılım mühendisliği okumaya yeni karar verdim o yüzden iyi çalışıp yazılım mühendisliği okumayı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…