3-5 aylığına bir işe gireceğim. 18 yaşındayım nerede çalışabilirim? KFC şok BİM bunlardan birini düşünüyorum. Tavsiyesi olan var mı? Bu üçünde hangisi daha iyidir?
3-5 aylığına bir işe gireceğim. 18 yaşındayım nerede çalışabilirim? KFC şok BİM bunlardan birini düşünüyorum. Tavsiyesi olan var mı? Bu üçünde hangisi daha iyidir?
Hocam arkadaşınız hangi yemek zincirinde çalışıyor?Marketlerden uzak dur seni her işde köle gibi kullanıcaklar. Her yere seni gönderecekler. Depoya mal indirmeye kasaya gireceksen Migros'ya da CarrefourSA'ya gir büyük yerlere. Herkesin kendi yapacağı iş olacağı için sana kitleyemezler işleri.
Yemek zincirinde çalışan arkadaşım var saat 15'te gidip 23'te çıkıyor. 8 saat mesai asgari ücret yemek sigorta falan var.
Bana sorarsan akaryakıt satış görevlisi (pompacı) ol. 8-16 16-24 0-8 vardiyaları var 8 saat calısıyorsun. Bizim burada petrol ofisi var 23K maaş sigorta yemek veriyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.